Η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου που έχει βρεί μόνο έναν άνεργο στο δήμο Παπάγου – Χολαργού, και ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχουν οικογένειας με εισόδημα κάτω από το 20.000 ευρώ, τώρα θεωρεί ότι τα παιδιά δεν έχουν ανάγκη να πάνε κατασκήνωση ή ότι όλα είναι καλυμμένα από τον ασφαλιστικό τους φορέα… και τις καταργεί.

Είναι η εξουσία που ζει στην γυάλα της.

Σε μια περίοδο όπου το ελληνικό νοικοκυριό περικόπτει ότι δαπάνες μπορεί, όπου η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινα, όπου οι διακοπές των γονιών για έναν ολόκληρο μήνα αποτελούν μια ευχάριστη ανάμνηση των παλιών καλών καιρών, η δημοτική αρχή Παπάγου Χολαργού καταργεί τις παιδικές κατασκηνώσεις, και μια από τις σημαντικότερες κοινωνικές δράσεις του Δήμου, διότι το θεωρεί «περιττό έξοδο!».

Ένα έξοδο των 24.800 ευρώ όσο ακριβώς κοστίζει και το διαφημιστικό περιοδικό που μοιράζει κάθε δίμηνο ο Δήμαρχος, βρωμίζοντας τις γειτονιές με ψέματα και όσο κοστίζει μια παράσταση στο κηποθέατρο.

Και το 1/3 του κόστους των προσκλήσεων του Φεστιβάλ, που κρατάει για τους δικούς του ανθρώπους ο Δήμαρχος κάθε καλοκαίρι, στερώντας το έσοδο από τον Δήμο.

Και όλα αυτά βέβαια την στιγμή που το Υπουργείο Εσωτερικών χρηματοδοτεί τους Δήμους με 3.900.000 ευρώ σύμφωνα με την 16878/678/ 12-4-2019 (ΑΔΑ: ΩΤΕ9465Θ1Ω-ΣΞΝ) (Β ́ 1339) Υπουργική απόφαση, για τις κατασκηνώσεις των δήμων με επιπλέον ενίσχυση για τα παιδιά ΑμεΑ με αποκλειστικό συνοδό. Χρήματα που προέρχονται από την φορολογία και των κατοίκων του Παπάγου και του Χολαργού, τα οποία η δημοτική αρχή, λόγω διοικητικής ανεπάρκειας, τα χαρίζει σε δημότες άλλων δήμων με πιο ικανές δημοτικές αρχές.

Μια δημοτική αρχή που έχει χάσει κάθε μέτρο, που δεν μπορεί να αφουγκραστεί τις κοινωνικές ανάγκες, που δεν μπορεί να αντιληφθεί τα κελεύσματα των καιρών και πού την πληρώνουν αδρά οι δημότες, για να βγάζει φωτογραφίες.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s