Στην πλήρη απαξίωση και κατάργηση ενός θεσμού που αγαπήθηκε όσο λίγοι από την τοπική κοινωνία του Χολαργού και του Παπάγου, οδηγεί τελικά η ανεπάρκεια της διοίκησης Αποστολόπουλου.

Ένας θεσμός που έφτασε τα 38.000 εισιτήρια, που πρόσφερε προσιτό θέαμα σε όλους και ενίσχυε με ένα σοβαρό ποσό τις δράσεις πολιτισμού… το θερινό σινεμά του Χολαργού, θα παραμείνει και φέτος κλειστό.

Ένας εμβληματικός θεσμός, καθώς το Cine Ηolargoς ήταν ένας από τους πρώτους δημοτικούς κινηματογράφους της Αττικής.

Η παράταξη όμως του κ. Αποστολόπουλου έχει πάγια ιδεολογία: Ό,τι είναι πετυχημένο και δημόσιο, το κλείνουμε.

Επιχείρησε να το συρρικνώσει από τα 900 στα 140 καθίσματα, αναθέτοντας για μια ακόμη φορά χωρίς διαγωνισμό σε ιδιώτη, σε έναν εντελώς ακατάλληλο χώρο δίπλα στην Παιδική Χαρά και όπως πάντα με περίφραξη και χωρίς νόμιμη χρήση. Από τις προβλεπόμενες εισπράξεις των 120.000 ευρώ, ο ιδιώτης θα έπαιρνε τις 115.000 και ο Δήμος 5.000. Μεγαλύτερο ποσοστό απ΄ ότι παίρνει από την εξοινόμηση του ηλεκτροφωτισμού. Oπότε του φάνηκε καλή συμφωνία.

Η επικεφαλής Μαρία Σιώτου και τα μέλη της παράταξης 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ εκφράζουμε την αντίθεσή μας στις μεθοδεύσεις της δημοτικής Αρχής Αποστολόπουλου και ζητάμε:

– Να ανοίξει άμεσα το Cine Holargos στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού στην Περικλεούς, όπως ήταν πάντα. Έτσι κι αλλιώς το δάπεδο που μόλις φτιάχτηκε, έχει ήδη ξεφτίσει και δεν κινδυνεύει.

– Να γίνει διαγωνισμός με διαφανείς διαδικασίες, έτσι ώστε ο δήμος να πετύχει την καλύτερη τιμή εσόδων.

– Να μην παραχωρηθεί, ούτε να περιφραχτεί κανένας δημόσιος χώρος που χαίρονται και απολαμβάνουν σήμερα ελεύθερα οι συνδημότες μας. Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou#cineholargos#Κινηματογράφος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s