Η κα Χαμηλοθώρη εξηγεί ότι στον απολογισμό της η Δημοτική Αρχή δεν περιλαμβάνει ως έργα ή δράσεις κανένα από τα μεγάλα προβλήματα του δήμους όμως όπως στάθμευση, καθαριότητα, πράσινο, πεζοδρόμια, σχολεία, ανεργεία, μείωση της επιχειρηματικότητας κλπ

Η κα Σιώτου αναλύει τις συγκεκριμένες πηγές χρηματοδότησης που υπάρχουν, από τις οποίες η δημοτική αρχή λόγω ανεπάρκειας, έχει στερήσει άνω των 200 εκατομμυρίων ευρώ από τους δημότες

Η τοποθέτηση των δύο Δημοτικών Συμβούλων Μαρία Σιώτου και Νατάσσα Χαμηλοθώρη για το προβληματικό έργο της Βουτσινά

27/10/20
Θλιβερό και απογοητευτικό το γεγονός ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού να μην μπορεί να καταλάβει, με τίποτα, τι σημαίνει ειδικό βάρος. Να του εξηγούμε και με πίνακας από τρεις πανεπιστημιακές μελέτες ότι ένας κάδος 1.100 λίτρων χωράει σκουπίδια που ζυγίζουν 450 κιλά και εκείνος να νομίζει ότι του λέμε ότι ο κάδος ζυγίζει 1100 κιλά. Τραγικό. Η κοινωνία του Παπάγου και του Χολαργού έχει ένα ψηλό επίπεδο μόρφωσης δεν της αξίζει. Δείτε το video και δείτε και την προηγούμενη ανακοίνωση μας που του εξηγούμε.

Επίσης τραγικό να μην γνωρίζει το δημόσιο λογιστικό όπου κάθε δωρεά σε είδος προς το δημόσιο, αποτιμάται υποχρεωτικά σε χρήμα. 

Δυστυχώς ή ευτυχώς το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι καφενείο να λέει ο καθένας ότι του κατέβει στο κεφάλι. Είναι το ανώτατο διαβουλευόμενο όργανο της πόλης μας και αποφασίζει για τις τύχες των συμπολιτών μας, των περιουσιών τους και των κοινών πόρων. Χρειάζεται κάθε τι που λέγεται να έχει το ειδικό βάρος της επιστημονικής τεκμηρίωσης. 

ΝΑΤΑΣΣΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ 21/7/2020
Είχαμε τονίσει από την αρχή ότι το έργο του 1ου Λυκείου Χολαργού έτσι όπως διογκώθηκε απαιτούσε έναν πολύ καλό προγραμματισμό και σίγουρα μετεγκατάσταση των μαθητών στο υπό μίσθωση «Πολωνικό Σχολείο». Είχαμε προειδοποιήσει ότι έργο και μάθημα ΔΕΝ θα μπορούσαν να γίνουν παράλληλα. Είχαμε ζητήσει να υπάρξει διάλογος με την σχολική κοινότητα.Είχαμε ζητήσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο ώστε να βρεθεί η καλύτερη λύση για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου.Είχαμε τονίσει ότι εμείς διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε την χρηματοδότηση του, άρα το έργο το θέλουμε και γι αυτό εδώ και πολύ καιρό βάζουμε θέμα καλής εκτέλεσης.

ΜΑΡΙΑ ΣΙΩΤΟΥ Τοποθέτηση για τον Προϋπολογισμό του 2019

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s