Στην 6η Συνεδρίαση του 2025 βάλαμε θέμα με τίτλο «Συζήτηση και τροποποίηση για τον καθορισμό αυστηρών κανονιστικών ρυθμίσεων έναντι των εργολάβων, που εκτελούν εργασίες δικτύων κοινής ωφέλειας σε κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας».

✅Ζητήσαμε από τη δημοτική αρχή να συντάξει τεχνικές προδιαγραφές αποκατάστασης των οδοστρωμάτων και των πεζοδρομίων, να φτιάξουν διαρκή μηχανισμό άμεσης αποκατάστασης και να καταλογίζουν στους εργολάβους το κόστος για τις ζημιές που προκαλούν σε δρόμους και πεζοδρόμια.

✅Ζητήσαμε αυστηριοποίηση και επικαιροποίηση του Κανονισμού, ώστε η πόλη να πάψει να είναι ανοχύρωτη απέναντι στους εργολάβους που αλωνίζουν ανεξέλεγκτοι. Όπως, ακριβώς, κάνουν άλλοι δήμαρχοι της χώρας και συζητήθηκε στην ΚΕΔΕ.

➡️Στο βίντεο απόσπασμα από την τοποθέτηση μας για το θέμα.

https://www.facebook.com/8protaseis/videos/705197585621237

Σχολιάστε