Με αφορμή την άρνηση των υπολοίπων δημοτικών παρατάξεων του Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou να στηρίξουν την Δωρεάν Δημόσια Υγεία, και την διεξαγωγή του Τεχνικού Συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Υγιών Πόλεων, με τον τίτλο «Οι Υγιείς Πόλεις ηγούνται δια του παραδείγματος: ‘’Μια Ανθρωπότητα, Ένας Πλανήτης’’» η παράταξη Σιώτου Μαρία 8Προτάσεις επαναφέρει το ζήτημα της ανάγκης για ένα δίκτυ κοινωνικής προστασίας στον τομέα της Υγείας από τον Δήμο μας. #υγεια

Με την αναβάθμιση των Δημοτικών Ιατρείων σε Μονάδα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας με επαγγελματίες αμειβόμενους γιατρούς, με ηλεκτρονική πλατφόρμα, με εφαρμογή για τα κινητά και πενταψήφιο αριθμό εξυπηρέτησης σε 24ωρη βάση.

Την προμήθεια και λειτουργία ενός ασθενοφόρου ειδικά για την μεταφορά κατοίκων του δήμου μας, από και προς τα εφημερεύοντα νοσοκομεία.

Την Δημιουργία ΚΕΠ Υγείας για την προσωποιημένη παρακολούθηση ιατρικού φακέλου όλων των δημοτών από την βρεφική ηλικία μέχρι τα βαθιά γεράματα στο cloud.

Πλήρες πρόγραμμα μέσω των Δημοτικών Ιατρείων, προληπτικής ιατρικής για τα παιδιά, για την έγκαιρη διάγνωση στους Παιδικούς Σταθμούς και στα Σχολεία.

Συμβουλευτική και σύνδεση των πολιτών με το Σύστημα Υγείας, ενημέρωση για τις προληπτικές εξετάσεις ανάλογα την ηλικία και αξιόπιστη καθοδήγηση σε κάθε πολίτη που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Την εφαρμογή Τηλεϊατρικής υποστήριξης και τηλεειδοποίησης για θέματα αιφνίδιων περιστατικών, ασφάλειας και ατυχημάτων.

Διαρκείς ενημερωτικές ημερίδες και μέσω διαδικτύου για κάθε θέμα ιατρικής φύσεως όπως εμβολιασμών, μεταδιδόμενων και χρόνιων ασθενειών κλπ..

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s