Στα όρια του γραφικού πια ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Αποστολόπουλος συνεχίζει να «απαντά» στις «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ξεκινώντας και πάλι επικοινωνιακά με την λέξη «ψέματα», ενώ μετά διευκρινίζει ότι εκείνος λέει την… αλήθεια, απαντώντας άλλα αντί άλλων.

Στην αρχή διευκρινίζει, ότι δεν «ρευστοποιεί» όπως τον κατηγορούμε, αλλά «εκποιεί» την δημοτική περιουσία και συγκεκριμένα το κληροδότημα Σκυριανού.

Στη συνέχεια επιχειρηματολογεί, ότι τα κτήρια κατασκευής πριν του 1970 δεν ανακαινίζονται, δεν διαρυθμίζονται και δεν αναβαθμίζονται ενεργειακά. Γι αυτούς δηλαδή ακριβώς τους στόχους, που έτρεξαν διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα όλο το προηγούμενο διάστημα.

Μετά αποφαίνεται, ότι δεν μπορεί Δήμος να κάνει αλλαγή χρήσης γης. Αυτό δηλαδή ακριβώς, που έκανε ο Δήμος Παπάγου Χολαργού πριν από δύο μήνες για τα γήπεδα μπάσκετ του Χολαργού.

Και βέβαια καμία αναφορά που να απαντάει στην επιχειρηματολογία και στα… «ψέματα» της δικής μας ανακοίνωσης.

Απλά ξεκινάει με τη λέξη «ψέματα» και μετά… άλλα λόγια ν΄αγαπιόμαστε.

Η παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» επαναφέρει την συζήτηση στη σωστή βάση.

Ένας Δήμος ΔΕΝ εκποιεί ΠΟΤΕ δημοτική περιουσία!

Η προσπάθεια που κάνουν όλες οι δημοτικές αρχές διαχρονικά, είναι να αποκτήσουν νέους χώρους και γη για να στεγάσουν τις συνεχώς αυξανόμενες κοινωφελείς ανάγκες.

Ειδικά σε περίοδο ραγδαίας ανοικοδόμησης, όπως αυτή που ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια στην πόλη.

Ειδικά στον Δήμο Παπάγου Χολαργού, που όπως δείχνουν τα στατιστικά δεδομένα θα αντιμετωπίσει τεράστιο πρόβλημα γήρανσης του πληθυσμού και μέριμνας για την τρίτη ηλικία δεν νοείται εκποίηση περιουσίας, που προορίζεται πολύ περισσότερο για Οίκο Ευγηρίας, δομή φροντίδας ηλικιωμένων.

Δεν νοείται φυσικά εκποίηση δημοτικής περιουσίας για να υλοποιήσεις κάτι (βρεφονηπιακός σταθμός) που χρηματοδοτείται από την πολιτεία αφειδώς, με δεκάδες χρηματοδοτικές προτάσεις όλο το προηγούμενο διάστημα, και για τις οποίες οι δημότες έχουν ήδη πληρώσει φόρο και δικαιούνται την επιστροφή του.

Και φυσικά όλα τα παραπάνω δεν είναι ψέματα, αλλά κατοχυρωμένες αλήθειες από όλες τις δημοτικές αρχές πανελλαδικά και διαχρονικά.

Υ.Γ. Για το θέμα της Αττικής Οδού και του Φεστιβάλ οποιοσδήποτε δημότης μπορεί να ανατρέξει στην απόφαση της Οικονομικής Επιτροπή 18/5/2016 στην Διαύγεια ΑΔΑ:ΩΞ6ΡΩΞ1-ΦΣ7 και να διαπιστώσει μόνος του τελικά ποιος λέει την αλήθεια και ποιος ψέματα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s