Η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου των φωτογραφιών και των εκδηλώσεων έχει μείνει παντελώς αδρανής και αδιάφορη για το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία… αυτό της ενεργειακής κρίσης.

Έχοντας φορτώσει ήδη 9,5 εκατομμύρια στους λογαριασμούς της ΔΕΗ των δημοτών για τον οδοφωτισμό, παρακολουθεί από μακριά τις εξελίξεις.

Δεν έχει κάνει τίποτα για την ίδρυση Ενεργειακής Κοινότητας Αυτοπαραγωγής, έτσι ώστε να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά στις στέγες και να μην πληρώνουν ρεύμα οι δημότες.

Δεν έχει κάνει τίποτα για την ίδρυση Γραφείου Καταναλωτή σύμφωνα με το άρθρο 75 του νόμου 3463/2006, έτσι ώστε να ενημερώσει και να προστατεύσει τους δημότες από τα ψιλά γράμματα των εταιρειών.

Δεν έχει κάνει τίποτα για να εγκαταστήσει Φωτοβολταϊκά στα Δημοτικά κτίρια, Σχολεία και Γυμναστήρια, έτσι ώστε να μειώσει τα τέλη ηλεκτροφωτισμού.

Δεν έχει κάνει τίποτα για την κατάργηση των ιδιωτικών κάδων, έτσι ώστε να μειωθεί το κόστος και τα τέλη καθαριότητας.

Δεν έχει κάνει τίποτα για την εξεύρεση δημοτικών συνεργασιών με δήμους της επαρχίας, έτσι ώστε να δώσει την δυνατότητα στους δημότες να μπουν σε πρόγραμμα net metering και να πληρώνουν μειωμένο ρεύμα.

Δεν έχει κάνει καμία μελέτη για την μείωση της κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, και καυσίμων θέρμανσης στα δημοτικά κτίρια.

Δεν έχει κάνει τίποτα για την αποκατάσταση των δρόμων που στην κατάστασή τους αυξάνουν κατά 20% την κατανάλωση καυσίμου.

Δεν έχει κάνει τίποτα για την δημιουργία πεζοδρομίων και ποδηλατοδρόμων, έτσι ώστε να δώσει την δυνατότητα εναλλακτικών μετακινήσεων μειωμένου κόστους, με ασφάλεια στους δημότες.

Δεν έχει κάνει τίποτα για να αντιμετωπίσει τις συνεχείς διακοπές ρεύματος.

Σήμερα, όμως, που η τοπική μας κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά, οι δημότες του Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou, έχουν ανάγκη από μια δημοτική αρχή με ικανότητες και διοικητική επάρκεια που να μπορεί με ταχύτητα να οργανώνεται και να τους προστατεύει.

Δυστυχώς έχουν μια δημοτική αρχή, που όπως και στην οικονομική κρίση και στον Covid και στους χιονιάδες και στους καύσωνες, τους εγκατέλειψε στο έλεος του Θεού.

Θυμίζουμε, ότι η παράταξη 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ από το 2014 προειδοποιεί και τα στελέχη της έχουν μεταφέρει πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο παραδείγματα άλλων δήμων, χρηματοδοτικά προγράμματα και συγκεκριμένες προτάσεις, για να μην αντιμετωπίσει η τοπική μας κοινωνία αυτά που αντιμετωπίζει σήμερα.

#παπαγος#χολαργος#ΕΝΕΡΓΕΙΑ#λογαριασμοι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s