Βαδίζοντας προς τις εκλογές η δημοτική αρχή απογειώνει στην κυριολεξία την πάγια πρακτική των ρουσφετιών και των μεμονωμένων εξυπηρετήσεων, με ζημία για το κοινωνικό σύνολο και καταστρέφοντας στην κυριολεξία την πόλη του Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έλαβε απόφαση να σπάσει τα παρτέρια που οριοθετούν τον δρόμο ήπιας κυκλοφορίας της οδού Ελ. Βενιζέλου (στου Παπάγου) για να εξυπηρετήσει ιδιοκτήτη πολυκατοικίας που ήθελε αλλού το πάρκινγκ του, ενώ στην ίδια συνεδρίαση καταργεί και πεζοδρόμια για να βγάλουν τραπεζάκια οι ιδιοκτήτες των μπαρ.

Η δημοτική αρχή ισχυρίστηκε μάλιστα ότι η τεράστια ανοικοδόμηση και η απώλεια ακόμη και δημόσιων χώρων πρασίνου είναι ευλογία για τον δήμο μας διότι “φέρνει νέους ανθρώπους και επιστήμονες” όπως είπε χαρακτηριστικά.

Έτσι η πολιτική του ρουσφετιού που απέδωσε τα μάλα στις προηγούμενες εκλογές, ανεβάζει ρυθμούς. Με δωρεάν προσκλήσεις στο φεστιβάλ, με τα μπάνια που διοργανώθηκαν με προτεραιότητα στα λιγοστά και φιλτραρισμένα μέλη του ΚΑΠΗ, με τα καμπ που μοιράστηκαν 50-50 στις δύο άνισες κοινότητες, με την επισκευή των πεζοδρομίων επιλεκτικά σε ημετέρους, με την κοπή των δέντρων με φαιδρές δικαιολογίες, με την μετακίνηση των μαθητών από σχολείο σε σχολείο, με το σβήσιμο των προστίμων στα περίπτερα που παρανομούσαν.

Η δημοτική αρχή άναψε το πράσινο φως της ασυδοσίας και της ζωής στην πόλη χωρίς κανόνες.

Οι δημότες του Δήμου Παπάγου Χολαργού πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι κανένας δεν βγαίνει κερδισμένος από την πολιτική του ρουσφετιού.

Μια πόλη με προοπτική είναι μόνο μια πόλη με σχεδιασμό και κανόνες που γίνονται σεβαστές από όλους και ο καθένας κερδίζει μέσα από το συνολικό κέρδος.

Στις επόμενες δημοτικές εκλογές πρέπει επιτέλους να πούμε όχι στο ρουσφέτι για να δημιουργήσουμε μια βιώσιμη γειτονιά, ανθρώπινη και φιλική σε όλους.

#πεςοχιστορουσφετι

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s