Μαζί με τους εκατοντάδες Νομικούς, Καθηγητές, αλλά κυρίως τα παιδιά που φιλοξενήθηκαν στο Χαμόγελο του Παιδιού, η δημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» καλεί την Υφυπουργό Εργασίας να αποσύρει τις ειδικές διατάξεις του νόμου που οδηγούν στο κλείσιμό του.

Δεκάδες δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν αναπτύξει μια στενή συνεργασία με τον Οργανισμό και με πολύ σημαντικό έργο και με πρόσφατο παράδειγμα τη φιλοξενία και τη σίτιση των παιδιών της Ουκρανίας.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» μετά από 27 χρόνια λειτουργίας, σώζοντας στην κυριολεξία χιλιάδες παιδιά από την περιθωριοποίηση, αποτελεί μια εμβληματική δράση της Κοινωνίας των Πολιτών, και ένα στενό συνεργάτη για τους Δήμους που αναπτύσσουν μέριμνα προστασίας των παιδιών τους.

Βασικό στοιχείο είναι ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» διαθέτει πια μια τεράστια τεχνογνωσία με αντίστοιχη επιστημονική δικτύωση που πρέπει να μείνει ζωντανή.

Είναι προφανές από το πρόχειρο, αντιφατικό και γεμάτο λάθη νομικό κείμενο που κατατέθηκε, ότι η επιτυχημένη δράση του «Χαμόγελου του Παιδιού» κάποιους ενόχλησε, που βλέπουν ανταγωνιστικά την εθελοντική δράση αλληλεγγύης.

Η δημοτική παράταξη 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ καλεί το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου – Χολαργού να πάρει θέση και να ασκήσει πίεση στην Υπουργό να αποσύρει τις καταστροφικές διατάξεις του νόμου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s