Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο πολιτικός αμοραλισμός της δημοτικής αρχής Παπάγου Χολαργού και η μηχανή της παραπληροφόρησης δουλεύει στα κόκκινα καθώς πλησιάζουν και οι δημοτικές εκλογές.

Με την πάγια καθεστωτική της αντίληψη Βορείου Κορέας μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου παρουσιάζει ότι δήθεν οι δημοτικές σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ Μαρία Σιώτου και Νατάσσα Χαμηλοθώρη, καταψήφισαν την μείωση των δημοτικών τελών.

Η πραγματικότητα όμως είναι ότι οι δύο δημοτικές σύμβουλοι κατέθεσαν όπως και πέρσι δική τους πρόταση γενναίας μείωσης τελών που δεν μπορεί όμως να μπει σε ψηφοφορία λόγω των αυταρχικών νόμων που έχουν θεσπιστεί.

Η καθεστωτικής αντίληψης δημοτική αρχή, προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να κρύψει ότι η εικονική μείωση τελών προέκυψε από την αύξηση των κατοίκων και την δήλωση των τετραγωνικών, αφού εισέπραττε 5,3 εκατομμύρια ευρώ και τώρα εισπράττει 5,7 εκατομμύρια, μόνο που το μοιράζονται σύμφωνα με τον νόμο, πολλοί περισσότεροι ιδιοκτήτες και βγαίνει μικρότερο το ποσό που αναλογεί στον καθένα ξεχωριστά.

Προσπαθεί να κρύψει ότι από ένα ποσό 4,7 εκατομμύρια ευρώ που εισπράττει, αφιερώνει μόνο 7.900 ευρώ σε απαλλαγές για τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Προσπαθεί να κρύψει ότι μέσα στα τέλη που πληρώνουν οι κάτοικοι εμπεριέχεται και το δάνειο των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ που τους φόρτωσε για τον οδοφωτισμό.

Προσπαθεί να κρύψει ότι πληρώνουμε από τα ακριβότερα τέλη στην Ελλάδα στους ήδη φουσκωμένους λογιαριαμούς.

Το μόνο που σίγουρα δεν μπορεί να κρύψει η δημοτική αρχή είναι η κακή κατάσταση της καθαριότητας που αντικρύζουν κάθε μέρα οι δημότες στους δρόμους, στα σχολεία, στα πάρκα και στις πλατείες.

Το μόνο που έχει να πουλήσει είναι η μείωση των τελών που της προέκυψε υποχρεωτικά από τον νόμο αφού τα δημοτικά είναι ανταποδοτικά.

Δείτε και σχετική μας ανακοίνωση

Διαβάστε και τα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου της 20ης Οκτωβρίου 2021 σελίδα 48.

https://8protaseislaw.files.wordpress.com/…/15ceb7…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s