Μετά από έξι μέρες απουσίας και αφού πέρασε η κακοκαιρία «ΕΛΠΙΣ» ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Αποστολόπουλος εδέησε επιτέλους να επικοινωνήσει με τους δημότες του, με ανακοίνωση.

Ο κ. Αποστολόπουλος διαπιστώνει, ότι μάλλον κάτι δεν πήγε καλά, αλλά τονίζει ότι δεν φταίει εκείνος.

Φταίει το καιρικό φαινόμενο, που δεν ξέσπασε ακριβώς την ώρα που έπρεπε.

Φταίνε οι πολίτες που κυκλοφορούσαν με τα αυτοκίνητα τους.

Φταίει η κλιματική αλλαγή.

Φταίει η έλλειψη μηχανημάτων, που ο ίδιος είχε επιλέξει να μην εξασφαλίσει.

Και τελικά φταίνε όλα εκείνα που η παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» του είχε επισημάνει από τις 27/1/21 ότι θα συμβούν, αν δεν προετοιμαστεί σωστά κι αν δεν εκπονήσει ένα σοβαρό τοπικό σχέδιο αντιμετώπισης για τους παγετούς και τις χιονόπτωσεις και αν δεν κάνει εντοπισμό των επαπειλούμενων κινδύνων.

Όπως ακριβώς του είχαμε πει, ο κ. Αποστολόπουλος ανακάλυψε τώρα, ότι ο Δήμος μας έχει «πολύ στενούς και επικλινείς δρόμους» και ότι «με τις χιονοπτώσεις πέφτουν δέντρα» και τελικά ακολούθησε το σχέδιο «Βοήθα Παναγιά», το οποίο κατέληξε στο «Μια βροχή μας σώζει».

Επικαλείται, ότι βοήθησε 100 άτομα, που βρέθηκαν εγκλωβισμένα λόγω της ανικανότητας του, δεν μπόρεσε όμως να πει ούτε λέξη για το πώς προστάτευσε τους υπόλοιπους 44.439 κατοίκους του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Δεν εξηγεί την πολιτική ρουσφετιών που ακολούθησε, όπου την επόμενη κιόλας ημέρα βρέθηκαν αποχιονισμένα μικρά στενάκια και ιδιωτικά γκαράζ, την ώρα που οι μεγάλες αρτηρίες ήταν κλειστές, εγκλωβίζοντας χιλιάδες κόσμου.

Δίνει μια δική του εικονική πραγματικότητα για το τι έκανε τα δυο πρώτα κρίσιμα 24ωρα πριν παρέμβει ο στρατός και οι άλλοι δήμοι για να μας σώσουν.

Δεν έδωσε βέβαια ούτε μία εξήγηση γιατί δεν απαντούσε επί πέντε μέρες στα χιλιάδες μηνύματα των δημοτών, που δοκιμάζονταν και αγωνιούσαν.

Απαριθμεί μία – μία τις λιγοστές ενέργειες που ισχυρίζεται ότι έκανε (όπως το ότι μοίρασε αλάτι στα σχολεία που ήταν κλειστά) δεν λέει όμως, ούτε κουβέντα για τις χιλιάδες ενέργειες που αμέλησε να κάνει, αφήνοντας στο έλεος της κακοκαιρίας για έξι μέρες τους κατοίκους αποκλεισμένους, χωρίς ρεύμα, χωρίς φάρμακα, χωρίς θέρμανση, χωρίς φαγητό, χωρίς τηλέφωνο και χωρίς ζεστό νερό.

Είναι πραγματικά κωμικοτραγικό, να λέει πως σκοπεύει να βελτιώσει τις αδυναμίες του συστήματος, εκείνος που κώφευε στις προειδοποιήσεις μας προκειμένου να πράξει πριν συμβεί, ότι συνέβη. Ο κ. Αποστολόπουλος με την ανακοίνωση του αποδεικνύει ότι δεν κατάλαβε τι συνέβη και ότι δεν έχει καμία «ΕΛΠΙΔΑ» να βελτιωθεί. Αντί για «Προστατευτικούς Προϋπολογισμούς» που του προτείνουμε, θα συνεχίσει να σκορπάει τα λεφτά του δήμου σε διαφημιστικά περιοδικά, πανάκριβες συναυλίες κ.ά.

Υ.Γ. Δεν θα μπορούσαμε να μην μνημονεύσουμε τις τραγικές φιγούρες των δορυφόρων της αντιπολίτευσης, που ενώ επικρότησαν το ανύπαρκτο σχέδιο του κ. Αποστολόπουλου και τον συνεχάρησαν για την οργάνωση και την ετοιμότητα του μηχανισμού του, ξαφνικά ξύπνησαν και διαπίστωσαν με ανακοινώσεις τους, ότι οι κάτοικοι του Δήμου Παπάγου Χολαργού βρέθηκαν μόνοι τους, απροστάτευτοι και στο έλεος του Θεού. #χιονια#κακοκαιρία#ελπις#παπαγου#χολαργος

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s