Αγνοώντας τους δημότες του, που θέτουν εκατοντάδες ερωτήματα στο Social Media, ο Δήμαρχος Δήμος Παπάγου Χολαργού – Municipality of Papagou Xolargou κ. Αποστολόπουλος επέλεξε να βγει και πάλι στα κανάλια για να δώσει παραπλανητικές και ανακριβείς απαντήσεις και να παρουσιάσει μια άλλη εικόνα για τον δήμο μας.

Αφού επέρριψε την ευθύνη για την αδράνεια εκχιονισμού «στους οδηγούς που πήγαν και πήραν τα αυτοκίνητά τους από το σταθμό «Άμυνα» του Μετρό… χωρίς αλυσίδες», στην συνέχεια ισχυρίστηκε ότι δεν υπάρχουν πόροι και ότι έχει μόνο δύο υπαλλήλους στην πολιτική προστασία.

Απέκρυψε βέβαια, το γεγονός, ότι πάντα όλο το προσωπικό καθαριότητας και πρασίνου του δήμου (πάνω από 100 εργαζόμενοι) σε καταστάσεις κρίσης, βρίσκονται σε επιφυλακή και συμμετέχουν στους αποχιονισμούς.

Απέκρυψε το γεγονός, ότι ο ίδιος κανονίζει μέσω του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας πόσους υπαλλήλους θα έχει η Πολιτική Προστασία.

Απέκρυψε το γεγονός, ότι διαθέτει και Νομικό Πρόσωπο, όπου έχει και ομάδα εθελοντών Πολιτικής Προστασίας (οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι και συμβασιούχοι).

Απέκρυψε το γεγονός ότι η Πολιτική Προστασία χρηματοδοτήθηκε για τους δήμους με το πόσο των 595 εκατομμυρίων ευρώ από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων και δεν υπέβαλε καμία αίτηση και δεν πήρε ούτε ένα ευρώ.

Απέκρυψε το γεγονός, ότι το Υπουργείο Εσωτερικών έβγαλε και πρόσκληση για την χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας των δήμων.

Απέκρυψε το γεγονός, ότι δεν είχε ρίξει επαρκή ποσότητα αλατιού τουλάχιστον στους κεντρικούς δρόμους ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια της χιονόπτωσης.

Απέκρυψε το γεγονός, ότι το εκχιονιστικό του δήμου ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το Δημαρχείο μετά την χιονόπτωση (δείτε το video).

Απέκρυψε και το γεγονός, ότι χρειάστηκε η παρέμβαση του Στρατού για να μπορέσουν να ανοίξουν, έστω και πρόχειρα, οι βασικές αρτηρίες του Δήμου.

Απέκρυψε βέβαια, και το γεγονός, ότι δεν έχει εκπονήσει πραγματικά Τοπικό Σχέδιο «ΒΟΡΕΑΣ», ούτε έχει συντάξει Μητρώο Εργοληπτών για καταστάσεις κρίσης, όπως προβλέπει ο νόμος.

Και το κερασάκι της τούρτας; Ισχυρίστηκε ότι για την Μήδεια του έδινε συγχαρητήρια ο κόσμος. #κακοκαιρια#ελπις#χιονια#σεπληρηετομοτητα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s