Καλούμε τα στελέχη της δημοτικής αρχής να σταματήσουν να λειτουργούν ως πλασιέ συγκεκριμένου διαγνωστικού κέντρου και να εμπορεύονται την ανθρώπινη αγωνία.

Αντί να ασκήσουν το καθήκον τους και να προστατεύσουν με κάθε μέσο τους πολίτες και τα συμφέροντά τους, εξασφαλίζοντας δωρεάν διαγνωστικά rapid test και PCR για όλους τους μαθητές και τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, όπως κάνουν σχεδόν όλοι οι δήμοι πια, επιδίδονται σε διαφήμιση συγκεκριμένου διαγνωστικού κέντρου ισχυριζόμενα ψευδώς, ότι έχουν πετύχει ιδιαίτερες, χαμηλές τιμές, ενώ στην πραγματικότητα είναι ίδιες με τα περισσότερα φαρμακεία και ψηλότερα από κάποια άλλα.

Καλούμε την δημοτική αρχή να ανοίξει άμεσα τα Δημοτικά Ιατρεία με πρωινή και απογευματινή βάρδια και να εξασφαλίσει δωρεάν rapid test και PCR για τους μαθητές, τους εργαζόμενους και τις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες.

Τέτοιες στιγμές οι πολίτες χρειάζονται μια δημοτική αρχή ικανή και με γρήγορα αντανακλαστικά που να μπορεί να οργανώσει μηχανισμούς προστασίας και όχι κρατικοδίαιτους «άρχοντες» που να προτείνουν παντεσπάνι.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s