Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κύριος Αποστολόπουλος όπως αποδείχθηκε κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου δεν γνώριζε ότι το Ολοκληρωμένο Πλαίσιο Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου, συνοψίζει το πενταετές Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δράσης, το ετήσιο πρόγραμμα δράσης και τον ετήσιο προϋπολογισμό βάση της ΚΥΑ 7261/22-2-2013 ΦΕΚ Β’ 2676/21-2-2013 και ομολόγησε ουσιαστικά ότι κατά την σύνταξη των προϋπολογισμών δεν ακολουθείται καμία έννοια Στρατηγικής και Συνολικού Σχεδιασμού για το δήμο.
Ο κ. Αποστολόπουλος, εξήγησε πολύ απλά στους δημότες του Παπάγου και του Χολαργού γιατί δεν μπορεί να λύσει τα προβλήματα της στάθμευσης, των πεζοδρομίων, της ασφαλούς μετακίνησης, της διαμπερούς κυκλοφορίας, της έλλειψης αθλητικών χώρων και σχολείων, της καθαριότητας και τους υψηλού κόστους, της ραγδαίας μείωσης του πρασίνου, της μετάβασης στην ψηφιακή εποχή και πολλών άλλων χρονίζοντων προβλημάτων.
Εξήγησε γιατί προσπαθεί πυροσβεστικά και τις περισσότερες φορές στο και πέντε, όπως στην περίπτωση των σχολείων, να λύσει προβλήματα ή να τα χώσει κάτω από το χαλί, χωρίς έναν συνολικό σχεδιασμό ολιστικής αντίληψης όπως απαιτείται.
Εξήγησε επίσης άθελά του γιατί αρνείται τόσα χρόνια να εκπονήσει μελέτες ολοκληρωμένων πολιτικών που θα του εξασφάλιζαν χρηματοδοτήσεις. Διότι κοιτάει μόνο το σήμερα, και προσπαθεί με έργα βιτρίνας να εντυπωσιάσει το φιλοθεάμον κοινό.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s