Με ομοβροντία ψεμάτων και ανακριβειών προσπαθεί πια η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου να ανασχέσει το κύμα αγανάκτησης μαθητών, γονιών και καθηγητών, για τις καταστροφικές επιλογές που έχει κάνει στην διευθέτηση του έργου του 1ου Λυκείου Χολαργού.

Αφού παρουσίασε ότι δήθεν τον δεσμεύει η σύμβαση και ότι δεν μπορεί να μεταφέρει στο κενό Πολωνικό Σχολείο που έχει νοικιάσει ο Δήμος το 1ο Λύκειο, αφού παραποίησε τα στοιχεία της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου παρουσιάζοντας ως παρόντες τους δημοτικούς συμβούλους που απουσίαζαν, τώρα με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Δήμου με νέα ψέματα περιγράφει την δική του «αλήθεια», διαδίδοντας ότι δήθεν υπάρχουν επτά κενές αίθουσες στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού.

Είναι προφανές ότι ο κ. Αποστολόπουλος έχει χάσει την ψυχραιμία του αλλά και κάθε μέτρο και προσπαθεί μερικά εικοσιτετράωρα πριν το άνοιγμα των σχολείων, όπου εν μέσω κορωνοϊού θα συγκεντρώσει 500 παιδιά στο 1ο Γυμνάσιο Χολαργού, να μαζέψει τα συντρίμμια μιας σειράς αλλεπάλληλων λαθών, αδράνειας και αντιφατικών αποφάσεων.

Παρά τις αντιδράσεις όλης της σχολικής κοινότητας μαθητών, γονιών και καθηγητών, και ιδιαίτερα παρά την κατηγορηματική δήλωση του Συλλόγου των καθηγητών και του Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Χολαργού ότι είναι ανθρωπίνως αδύνατο να διασφαλιστούν παιδαγωγικοί και λειτουργικοί όροι καθώς και όροι υγιεινής και ασφάλειας, η δημοτική αρχή Αποστολόπουλου προκειμένου να κρύψει τα δικά της τραγικά λάθη, την ανευθυνότητα και επιπολαιότητα που επέδειξε τρία χρόνια τώρα, βάζει σε κίνδυνο την υγεία των μαθητών, ενώ καταστρέφει κάθε στοιχείο υγιούς σχολικού περιβάλλοντος καταργώντας αίθουσες ειδικοτήτων και υποχρεώνοντας τους μαθητές της Γ’ Λυκείου να πορευτούν προς τις Πανελλήνιες εξετάσεις μέσα στα έργα, στις σκόνες και στα μπάζα.

Ο κ. Αποστολόπουλους δήλωσε ότι δεν χρειάζεται τους δημοτικούς συμβούλους, διότι ο ίδιος μόνος του διαθέτει την πλειοψηφία. Πολύ περισσότερο δεν χρειάζεται ούτε τη γνώμη των εκπαιδευτικών, ούτε τη γνώμη των γονιών και των μαθητών. Οι δημότες του Χολαργού και του Παπάγου, δεν έχουν παρά να κάνουν υπομονή τρία χρόνια ακόμη για να αποκτήσουν την δυνατότητα να διορθώσουν το λάθος τους.

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s