Στις εκλογές του 2014 μας εμπιστεύτηκαν 2.044 συνδημότες μας και εκλέξαμε δύο δημοτικούς συμβούλους στον Δήμο Παπάγου Χολαργού.

Η θητεία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο είχε δύο σκοπούς, να επιβεβαιώσουμε την επιλογή των συμπολιτών μας στην παράταξη και να πείσουμε την Δημοτική Αρχή ότι το πρόγραμμά μας, αποτελούσε έναΟλοκληρωμένο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα(οκτώ συμπληρωματικών μεταξύ τους προτάσεων), που κατέληγε σε μια συμπαγή πρόταση χρηματοδότησης για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του προαστίου και να αναβαθμιστεί η πόλη μας.

Καταθέσαμε συνολικά 223 προτάσεις για:

Ηλεκτρονική Διασύνδεση– ανάπτυξη και συμμετοχή πολιτών. Ο Δήμος Παπάγου Χολαργού διαθέτει ένα από τα πλουσιότερα σε γνώσεις ανθρώπινο δυναμικό ανάμεσα στους δήμους της Ευρώπης, ένα μεγάλο πλεονέκτημα καινοτομίας και αποτελεσματικότητας.

Δημόσια Διαβούλευση– εκπόνηση ολοκληρωμένων μελετών υψηλού επιπέδου. Εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων και καλής ποιότητας έργων.

Βιώσιμη Κινητικότητα –  εφαρμογή όρων . Διασφάλιση καλύτερης ποιότητας ζωής και συγχρόνως αύξηση τιμών των ακινήτων της πόλης.

Ανοιχτό Σχολείο στην Γειτονιά – αξιοποίηση δημοτικών κτιρίων. Εξασφαλίζεται χρηματοδότηση για τον εξοπλισμό και την αρχιτεκτονική αναβάθμιση των σχολείων και δημιουργούνται παραγωγικά κέντρα γειτονιάς για την ανάπτυξη πρωτοβουλιών και καινοτομίας.

Τοπική Ανάπτυξη– έξυπνη εξειδίκευση. Ανάπτυξη Place Branding, δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού  περιβάλλοντος και νέων θέσεων εργασίας.

Καθολική  κοινωνική πολιτική – ολοκληρωμένη μελέτη κοινωνικών αναγκών. Στόχος η επανένταξη και η βελτίωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων και των επαγγελματιών.

Ανάπτυξη  Εργαστηρίων Τέχνης– δικτύωση του Δήμου σε Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες μέσω του Πολιτισμού.

Η δημοτική αρχή μας αγνόησε. Δεν κατάφερε να κάνει ούτε ένα νέο έργο σε τέσσερα (πέντε?) χρόνια θητείας και δεν αντιμετώπισε  κανένα από τα υπάρχοντα προβλήματα του προαστίου:

Πεζοδρόμια, Στάθμευση, Κυκλοφοριακό, Καθαριότητα, Υποβάθμιση των Σχολείων με κατάργηση των υποστηρικτικών αιθουσών και μετατροπή τους σε κύριες με παράλληλη αύξηση μαθητών ανά τάξη, Ασφάλεια, Έλλειψη Αθλητικών Χώρων, Ανάγκη στήριξης της Τοπικής  Αγοράς και των επαγγελματιών, Ανεργία.

Στην πορεία μας συναντήσαμε τον  Νικήτα Κανάκη. Γνωστός Χολαργιώτης, φίλος της παράταξης 8Π,  εθελοντής Πρόεδρος των Γιατρών του Κόσμου με πολυετή ανιδιοτελή προσφορά και ιδιαίτερες ικανότητες στην οργάνωση δομών σε καταστάσεις κρίσης.

Κατανόησε και γοητεύτηκε από το πρόγραμμά μας. Αποδέχθηκε να μπει μπροστά σε μια νέα προσπάθεια τονίζοντας ότι «το μέλλον μπορεί να είναι συναρπαστικό». Δυο Δημοτικές Παρατάξεις και η παράταξη των «8 Προτάσεων» αποδεχθήκαμε την πρόσκλησή του.

Συμμετέχουμε στο ψηφοδέλτιο #μετονΝικήτα με τους εξής υποψήφιους:

Για το Δημοτικό Συμβούλιο από το Χολαργό:

ΜΠΟΥΖΑΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΣΟΤΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΣΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΝΑΤΑΣΣΑ)

Για το Δημοτικό Συμβούλιο από τον ΠΑΠΑΓΟΥ:

ΣΤΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ

Για το Συμβούλιο Δημοτικής Κοινότητας Χολαργού:

ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s