9 IOYNIOY 2019 (Ανάρτηση στο Facebook)

ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΔΑΠ

kdapmain

Ξεκίνησε η Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για να επιδοτηθούν οι θέσεις των Παιδικών Σταθμών και των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης. Τα ΚΔΑΠ είναι μια υπηρεσία προς τους εργαζόμενους γονείς που εξαπλώνεται με μεγάλη επιτυχία σε όλους τους δήμους. Οι γονείς και ειδικά οι μονογονικές οικογένειες αποκτούν την δυνατότητα να επισκεφθούν έναν γιατρό ή να κάνουν τις δουλειές τους τις απογευματινές ώρες, ενώ το παιδί τους απασχολείται δημιουργικά, αναπτύσσοντας δεξιοτεχνίες ή βοηθιέται στην μελέτη για το σχολείο. Τα δημοτικά σχολεία που παραμένουν κλειστά το απόγευμα, αποτελούν έτοιμους χώρους για την φιλοξενία των ΚΔΑΠ.
Επιπλέον μέσω του προγράμματος μπορεί να εξασφαλιστεί και η ενίσχυση της καθαριότητας των σχολείων.
Τα ΚΔΑΠ επίσης λύνουν ένα τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι γονείς στις διακοπές του Πάσχα, των Χριστουγέννων και του καλοκαιριού. Τα ΚΔΑΠ επιδοτούνται από το ΕΣΠΑ έτσι ώστε οι γονείς με κάτω από 36.000 εισόδημα, να απολαμβάνουν την υπηρεσία εντελώς δωρεάν.

 

Να σταματήσει την παραπληροφόρηση η δημοτική αρχή!
Με αφορμή τα παραπειστικά νούμερα με πίνακες που εξέδωσε η δημοτική αρχή όπου αυτοπαρουσιάζεται να έχει αυξήσει την ανακύκλωση κατά 10.505% από το 2014 έως το 2018 μετρώντας έναν μήνα λειτουργίας του 2014 και 12 μήνες λειτουργίας του 2018, εφιστούμε στον κ. Αποστολόπουλο και στην παρέα του, ότι ο Δήμος είναι επίσημος θεσμός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α’ Βαθμού στην Διοικητική Αποκέντρωση του Κράτους σύμφωνα με τα άρθρα 101 και 102 του Συντάγματος και όχι προσωπικό βραβείο.
Δυστυχώς τα επίσημα στοιχεία του Ενιαίου Διαβαθμιδικού Συνδέσμου των Δήμων της Αττικής για τη διαχείριση των απορριμμάτων τον αποκάλυψαν.

https://www.edsna.gr/index.php/ενημέρωση/στατιστικά.html

Κατανοούμε τον πανικό και την ντροπή του κ. Αποστολόπουλου καθώς είναι η μοναδική δημοτική αρχή στην ιστορία της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης που μέσα σε τέσσερα ολόκληρα χρόνια διοίκησης, δεν κατόρθωσε να κάνει ούτε ένα έργο, όμως αυτό δεν μπορεί να δικαιολογήσει σε καμία περίπτωση τον καταιγισμό παραπληροφόρησης προς τους δημότες.

Διότι η τακτική και επιβεβλημένη από το νόμο συντήρηση των υποδομών, δεν είναι έργο. Ούτε η επισκευή στα καζανάκια των σχολείων, ούτε η μυοκτονία, ούτε το αντισηπτικό στις τουαλέτες θεωρείται έργο.

Ομως η περίπτωση της ανακύκλωσης δεν είναι μοναδική.

Ο κ. Αποστολόπουλος προσπαθεί να παρουσιάσει ως δικά του έργα το Νηπιαγωγείο στην Φειδίου και τον παιδικό Σταθμό της Βερσή, ενώ είναι γνωστό ότι τα για τα έργα αυτά δεσμεύτηκαν τα οικόπεδα, έγιναν οι μελέτες και εγκρίθηκαν και υπογράφτηκαν οι χρηματοδοτήσεις πριν να αναλάβει την διοίκηση του δήμου, ενώ τα έργα εκτελέστηκαν από την Περιφέρεια Αττικής.

Η μοναδική συμβολή του κ. Αποστολόπουλου ήταν να ξεχάσει να κάνει αίτηση για ρεύμα όταν τα παρέλαβε, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν τα παιδιά για ένα μήνα.

Κατά την ίδια προπαγανδιστική μέθοδο ο κ. Αποστολόπουλος διέκοψε την λειτουργία του site του δήμου με την οποία ο κάθε πολίτης μπορούσε να σημειώσει μια λακκούβα ή μια καμένη λάμπα σε ψηφιακή πλατφόρμα, εγκατέστησε μια νέα και την διαφήμισε προεκλογικά ως δική του καινοτομία.

Οπως ακριβώς έκανε και με την συμμετοχή του Δήμου στην Εβδομάδα Βιώσιμης Κινητικότητας όπου την παρουσίασε ότι για πρώτη φορά διοργανώνεται επί των ημερών του. Ενας θεσμός που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο δήμο μας το 2003.

Οπως ακριβώς έκανε και με τον αγώνα δρόμου της 17ης Νοεμβρίου που τον μετανόμασε σε αγώνα δρόμου πόλης, για να το παρουσίασει ως δικό του νέο θεσμό αθλητισμού.

Οπως ακριβώς κάνει αυτές τις ημέρες με την Ημέρα Συλλόγων που διοργανώθηκε με τρομερή επιτυχία το 2013, την διέκοψε για να ξεχαστεί και την επανέφερε καπελώνοντας την και αποστεώνοντάς την, με την ονομασία 1η Ημέρα Συλλόγων το 2017.

Η προπαγάνδα όμως του κ. Αποστολόπουλου με τις εκδηλώσεις και με τις φωτογραφίες στο facebook δεν επαρκούν να τον απαλλάξουν από την διοικητική αποτυχία του.

Οι πολίτες αντιλαμβάνονται και βιώνουν καθημερινά, την έλλειψη πεζοδρομίων και στάθμευσης, τα κυκλοφοριακά προβλήματα και την διαμπερή κυκλοφορία, την αύξηση της εγκληματικότητας, την έλλειψη σχολείων με τη σαρδελοποίηση των παιδιών, την μείωση των υποστηρικτικών αιθουσών και την στέρηση της προσχολικής υποχρεωτικής εκπαίδευσης, την έλλειψη αθλητικών χώρων, αφού ο κ. Αποστολόπουλος δεν κατόρθωσε στα πέντε χρόνια να φτιάξει ούτε ένα μπαλόνι και να τοποθετήσει ούτε ένα χλοοτάπητα, την απαξίωση της τοπικής αγοράς και την έλλειψη καθαριότητας.

Οι πολίτες κατανοούν ότι χρειάζονται μαι δημοτική αρχή με διοικητικές ικανότητες, γνώσεις και σχέδιο για την αναβάθμιση του Δήμου Παπάγου Χολαργού.

Οι παράταξη 8 Προτάσεις μέσα σ΄αυτά τα πέντε χρόνια κατέθεσε 223 προτάσεις που: και έδιναν λύσεις στα προβλήματα και υποδείκνυαν τον τρόπο εξασφάλισης χρηματοδότησης για την υλοποίηση τους.

Τις προτάσεις, τις θέσεις και τις παρεμβάσεις της παράταξης 8 Προτάσεις μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο www.8protaseis.com

 

Χρειαζόμαστε δήμαρχο που να μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντά μας

Με αφορμή το μνημόσυνο – ευχολόγιο που εξέδωσε ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού κ. Αποστόλόπουλος σχετικά με την αγωγή έξωσης του Αθλητικού Ομίλου Αντισφαίρισης Παπάγου (ΑΟΑΠ) από τον Αυτόνομο Οικοδομικό Συνεταιρισμό Αξιωματικών (ΑΟΟΑ) η παράταξη 8Προτάσεις όπως και πολλές φορές στο παρελθόν θυμίζουν: Οταν δεν μπορείς να προστατεύσεις την λειτουργία των συλλόγων σου “διότι είναι θέμα ΑΟΟΑ». Οταν δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις την διαμπερή κίνηση “διότι είναι θέμα Αττικής Οδού”. Οταν δεν μπορείς να εξασφαλίσεις δωρεάν στάθμευση «διότι είναι θέμα της Αττικό Μετρό» όταν δεν μπορείς να φτιάξεις Μπαλόνι και Κολυμβητήριο «διότι είναι θέμα της Αγίας Παρασκευής» όταν δεν μπορείς να φτιάξεις σχολείο «διότι είναι θέμα της ΚΤΥΠ»…. τότε είσαι ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ δήμαρχος και πρέπει να φύγεις. Διότι οι δημότες σου έχουν ανάγκη από πραγματικό δήμαρχο που να μπορεί να προστατεύσει τα συμφέροντά τους

 

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Filiasapostolopoulos1976%2Fposts%2F10157260314461941&width=500

http://myxolargos.gr/eidiseis/16969-eksosi-sto-tenis-papagou-apo-ton-a-o-o-a

Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ

53852536_2089627211154739_5860746272851361792_nΜε ιδιαίτερη ικανοποίηση συμμετείχαμε στην συγκέντρωση – ομιλία του Νικήτας Κανάκης, Προέδρου των Γιατρών του Κόσμου, υποψηφίου Δημάρχου Παπάγου-Χολαργού, ο οποίος εξέθεσε τους βασικούς άξονες του προγράμματός της συνεργασίας μας και τους πρώτους 32 υποψήφιους Δημοτικού Συμβούλους.
Μεταξύ των υποψηφίων στο ψηφοδέλτιο #μετονΝικήτα συμμετέχουν οι Giannis Bouzabalidis, Maria Siotou, Νίκος Στάππας (Δείτε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Επειδή εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε προτάσεις ανεξάρτητα από το που θέλουν μερικοί να μετατοπίσουν τον πολίτικο διάλογο, προτείνουμε στην δημοτική αρχή αν θέλει να διαφημίσει έστω και προεκλογικά καινοτομίες να αγοράσει μια από τις εφαρμογές που κυκλοφορούν με τις οποίες ο κάθε πολίτης μπορεί μέσα από το κινητό του να παρακολουθεί που ακριβώς βρίσκεται το λεωφορείο της #ΔημοτικήςΣυγκοινωνίας και να κρίνει αν θα το περιμένει ή όχι, αν προλαβαίνει να κάνει μια ακόμη δουλειά εκεί κοντά ή όχι.. Η εφαρμογή είναι πάμφθηνη και απλή και τη διαθέτουν τα σχολικά των ιδιωτικών σχολείων για να μην περιμένουν για πολύ ώρα στο κρύο ή στον ήλιο οι μαθητές.
Παράλληλα θυμίζουμε την παλιότερη πρότασή μας να μπουν χάρτες με τις διαδρομές της δημοτικής συγκοινωνίας στις στάσεις για να μάθει ο κόσμος που μπορεί να πάει από το σημείο που βρίσκεται όπως και ο μέσος χρόνος που χρειάζεται το λεωφορείο για να διανύσει τις αποστάσεις μεταξύ των στάσεων.
Δημοσιευμένες έρευνες παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα έχουν καταγράψει ότι το επιβατικό κοινό πρώτα από όλα ενδιαφέρεται για την αξιοπιστία της διέλευσης των οχημάτων και δευτερευόντως για την συχνότητα.
Επίσης προτείνουμε ο Δήμος να διαφημίσει μέσω των Social Media την ίδια ακριβώς εφαρμογή που διαθέτει ο ΟΑΣΑ (OASA Telematics) για τις εσωτερικές κυκλικές διαδρομές 418, 416, 413 και 409.

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F8protaseis%2Fposts%2F2083662185084575&width=500

Haris Kougioumtzopoulos Αγαπητέ Ηλία Ηλίας Αποστολόπουλος (Apostolopoulos Ilias), Μαζί για την πόλη μας κατανοώ πλήρως την δύσκολη θέση σου. Πέντε χρόνια δήμαρχος χωρίς να έχεις αντιμετωπίσει ούτε ένα από τα μεγάλα προβλήματα του δήμου, Στάθμευση, Πεζοδρόμια, Διαμπερής Κυκλοφορία, Ασφάλεια, ‘Ελλειψη Σχολικών Αιθουσών, Έλλειψη Αθλητικών Χώρων, Καθαριότητα, Στήριξη της κοινωνίας εν μέσω κρίσης.
Τέσσερις μήνες πριν από τις εκλογές λογικό είναι να είσαι αγχωμένος. Κι εγώ αν είχα τις επιδόσεις σου σε πανικό θα ήμουνα.
Θα σου πρότεινα όμως παρ΄όλα αυτά να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και να μην ξεφτιλίζεσαι καταφεύγοντας σε αξιόποινες πράξεις συκοφαντικής δυσφήμησης, διότι δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα από αυτό. Γνωρίζεις πολύ καλά ότι ουδέποτε είχα σύμβαση με τον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Το θέμα το έψαχνες επί τρεις μήνες αφ΄ότου εκλεγήκαμε το 2014 και δεν μπόρεσες να βγάλεις καμία ουσία. Προς τι η ανάμνηση αυτή πέντε χρόνια μετά και μετά την παραίτησή μου; Κι αν ακόμη εγώ ήμουν παράνομος δημοτικός σύμβουλος, εσύ πως το ανέχτηκες ως δήμαρχος αυτό, να έχεις παράνομο δημοτικό συμβούλιο επί 4 χρόνια και δεν έκανες καμιά προσφυγή; Γι αυτό σου λέω μην ξεφτιλίζεσαι.
Για την εταιρεία της γυναίκας μου βέβαια η οποία ονομάζεται κα ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ αν δεν το γνωρίζεις, ούτε σου περνάει από το μυαλό ότι μπορεί να παίζει και αξιοκρατία και κάποιοι δήμαρχοι να επιλέγουν τις συνεργασίες τους με βάση την αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών τους και της ποιότητάς τους.
Μία εταιρεία με εκατοντάδες συνεργασίες με δήμους και συνδέσμους από όλη την Ελλάδα από το 2004, κατά κοινή ομολογία από τις καλύτερες στο είδος τους, ε εκ μέρους της γυναίκας μου σου ζητάω συγνώμη που δεν σου ζητήσαμε τη άδεια να συνεργαστεί με τον ΣΠΑΥ και δεν σε έβαλε και υπεύθυνο να καθορίσεις και τις αμοιβές.
Επίσης σου ζητώ συγνώμη που παντρεύτηκα μια έξυπνη, ικανή αυτοδημιούργητη γυναίκα με αξία που αναγνωρίζεται παντού. Σου ορκίζομαι σε ότι έχω ιερό, δεν θα το ξανακάνω.
Γι αυτό σου λέω μην ξεφτιλίζεσαι άλλο.

Η επιχείρηση σπίλωσης ονομάτων συγγενών όπως στην προχθεσινή περίπτωση του πατέρα της κας Σιώτου δεν ωφέλησε κανέναν. Στη προκειμένη περίπτωση ανάγκασε και τους δικούς σου να ζητήσουνε συγνώμη.
Σταμάτα να μολύνεις την παράταξή σου με τέτοιες αβάσιμες συκοφαντικές πληροφορίες το μόνο που κάνουν είναι να σε ξεφτιλίζουν.
Σας το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή αντίπαλοι σας είναι τα προβλήματα και όχι εμείς. Αν είχατε αντιμετωπίσει τα προβλήματα δεν θα είχε καμία σημασία τι λέμε εμείς.
Όσο κι αν προσπαθήσετε να μας βγάλετε απατεώνες για να κρύψετε τα προβλήματα, εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε πεζοδρόμια για να περπατάμε, υπηρεσίες πραγματικής έξυπνης πόλης, καλά σχολεία, θέσεις στάθμευσης, διακοπή της διαμπερούς κυκλοφορίας κ.ά. Κι εμείς να σταματήσουμε θα συνεχίσουν άλλοι για τους οποίους πρέπει και γι αυτούς να επινοήσετε κάτι για να τους βγάλετε απατεώνες και στη συνέχεια κι άλλοι, κι άλλοι. Είναι αδιέξοδο.

Τέλος, θα με χαροποιούσε το γεγονός, έστω και μετά από πέντε χρόνια να καταλάβαινες ότι δεν είμαστε ίδιοι, αλλά το περιεχόμενο της παρέμβασής σου μου δίνει ακριβώς την αντίθετη εντύπωση.

Και ένα τελευταίο. Όχι δεν εννοώ τη σύμβαση που αναφέρεις με όλες αυτές τις υπηρεσίες. Εννοώ την άλλη με τα Social Media. Εκτός και αν υπάρχει κι άλλη τρίτη που αγνοώ. Διότι τα Social Media από κάπου πρέπει να πληρώνονται. Panos Pagonis, Νίκος Στάππας (Nikos Stappas), Giannis Bouzabalidis, Maria Siotou, Natassa Hamilothori

Πόσο άχρηστος παίζει να σαι;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s