Με μεγάλη ικανοποίηση διαβάσαμε την έρευνα κοινής γνώμης που δημοσιεύθηκε στο myxolargos/mypapagos.gr καθώς αυτή δείχνει ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας κατανοούν την μεγάλη αξία της φιλικής και ασφαλούς γειτονιάς και της κοινωνικής συνοχής.

Μας δίνει κουράγιο και δύναμη η ανταπόκριση στην προσπάθειά μας, για να παλέψουμε όλο και περισσότεροι να διαμορφώσουμε μια πόλη Ηλεκτρονικής Διασύνδεσης που θα επεξεργάζεται καθημερινά δεδομένα και θα διαμορφώνει πολιτικές με την συμμετοχή των πολιτών.

Μια πόλη με Στρατηγική Βιώσιμης Κινητικότητας που θα δημιουργεί συνεχώς περισσότερες διαδρομές εναλλακτικών μετακινήσεων με ασφάλεια, χωρίς θορύβους και ρύπους κυρίως για τα παιδιά.

Μας δίνει κουράγιο και δύναμη το ότι όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας συνειδητοποιούν ότι πρέπει να επικρατήσει η αντίληψης της κοινωνικής αλληλεγγύης ισότιμα για όλους μέσα από θεσμούς ανάπτυξης και μέσα από μία Εξυπνη Εξειδίκευση  που θα δώσει προστιθέμενη αξία, για την δημιουργία ευνοϊκού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και για την δημιουργία θέσεων απασχόλησης.

Είναι ελπιδοφόρο ότι η επιλογή του Ανοιχτού Σχολείου στην γειτονιά που εμείς πρώτοι προτείναμε, βρίσκει ανταπόκριση σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στην τοπική μας κοινωνία.

Είναι σημαντικό ότι σιγά – σιγά στην συνείδηση των πολιτών κατοχυρώνεται η σημασία των Ολοκληρωμένων Πολιτικών μέσα από μελέτες για την εξοικονόμηση πόρων και την ανάπτυξη παράλληλων δράσεων που θα δημιουργήσουν δυναμική συνέργεια στην εξασφάλιση της Φιλικής Γειτονιάς και της Κοινωνικής Συνοχής

Ολα δείχνουν ότι κερδίζουμε το στοίχημα, διαψεύδονται οι ανησυχίες μας και ότι ένα μεγάλο ποσοστό μπορεί να αντιληφθεί τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου management στην δημόσια διοίκηση και στην κοινωνική αυτοοργάνωση.

Η συσπείρωση αυτή δίνει σημάδια μιας κρίσιμης μάζας που μπορεί να αλλάξει τις στρατηγικές διαμόρφωσης του δήμου μας, να αλλάξει τη φυσιογνωμία της γειτονιάς μας και να δώσει αξία στην ποιότητα της ζωής μας και στις περιουσίες μας.

Τώρα συνεχίζουμε με μεγαλύτερη δύναμη και ενθουσιασμό.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s