bouz    ΜΠΟΥΖΑΜΠΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Γεννήθηκα το 1964 και από το 1992 ζω στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού. Είμαι εν ενεργεία εκπαιδευτικός της Δευτεροβάθμιας Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και έχω εργαστεί στις εταιρίες ΔΕΗ και ΟΤΕ στην Εύβοια, από όπου κατάγομαι. Κάτοχος πτυχίου του τμήματος Ηλεκτρολογίας από τα ΤΕΙ Κοζάνης και Παιδαγωγικών Σπουδών (ΣΕΛΕΤΕ). Είμαι παντρεμένος με την δασκάλα Ειρήνη Σκαναβή και έχουμε τρία παιδιά. Η ενασχόλησή μου με τα κοινά και ιδιαιτέρως τα εκπαιδευτικά θέματα, είχε αφετηρία τόσο την επαγγελματική μου ιδιότητα όσο και την φοίτηση των παιδιών μου στα σχολεία του Δήμου μας. Διατέλεσα Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων του Γ΄ Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Χολαργού , Γραμματέας και Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Γονέων 1ου Γυμνασίου Χολαργού, Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού. Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων Παπάγου Χολαργού έως το 2019, μέλος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου μας έως το 2018, της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας και της Ομοσπονδίας Γονέων. https://www.facebook.com/giannis.bouzabalidis

maria      ΣΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ
Ο τόπος μας είναι το σπίτι μας και οι άνθρωποί του. Ο τόπος μας είναι το μέρος που μεγαλώσαμε, που κάναμε φίλους, που περπατήσαμε, «οργώσαμε» με τα ποδήλατά μας. Μεγαλώνεις και καταλαβαίνεις ότι η ταύτιση με τον τόπο είναι αμφίδρομη. Οι κάτοικοι της μεγάλης γειτονιάς ενός Δήμου είναι η ψυχή του, τα κτίρια παίρνουν ζωή από την δράση τους, οι δρόμοι είναι καθαροί από την έγνοια τους, τα πάρκα είναι ζωντανά από την παρουσία τους.

Μεγάλωσα στον Χολαργό, πήγα σχολείο στου Παπάγου και για μένα αυτοί οι δυο τόποι ήταν πάντα ένα στην σκέψη μου. Με βαθιά πίστη στην δύναμη της ψήφου για την τοπική αυτοδιοίκηση, με βαθιά πεποίθηση ότι είναι η μόνη ψήφος που άμεσα βελτιώνει ή δυσκολεύει την καθημερινότητά μας, με ισχυρό γνώμονα τα προβλήματα που θα κληθούν να λύσουν οι μελλοντικοί αιρετοί μπαίνω στην διαδικασία της εκλογικής μάχης.
Μαρία Σιώτου/Οικονομολόγος
https://www.facebook.com/maria.siotou

stappas      ΣΤΑΠΠΑΣ ΝΙΚΟΣ
Γεωλόγος & μηχανικός περιβάλλοντος. Ελεύθερος επαγγελματίας, μελετητής. Γεννήθηκα το 1958. Από τότε κατοικώ στου Παπάγου και το Χολαργό. Η εργασία μου αφορά δραστηριότητες που βελτιώνουν το περιβάλλον, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής των πολιτών. Έχω εκπονήσει περισσότερες από 100 μελέτες, κυρίως σε θέματα οδοποιίας, υδραυλικών έργων, πολεοδομίας, χωροταξίας και απορριμμάτων. Δημοτικός σύμβουλος Παπάγου Χολαργού (2014-2019) με τις «8 Προτάσεις». Μέλος της πρωτοβουλίας ΠΕΖΗ και εκπρόσωπος της στο Εθνικό Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας.www.facebook.com/stappasnikos2014

tsotra2       ΤΣΟΤΡΑ ΓΙΩΡΓΙΑ
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χολαργό. Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών. Το 1983 αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Χολαργού.
Από το 1985 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2012 εργαζόμουν στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγ. Κοσμά. Από το 2012 εργάζομαι στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (Ε.Ο.Φ). Ασχολούμαι με τα κοινά στον εργασιακό μου χώρο από το 1989.
Ασχολήθηκα ενεργά με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων έχοντας διατελέσει:

Πρόεδρος του 1ου Παιδικού Σταθμού Χολαργού
Πρόεδρος του 4ου Νηπιαγωγείου Χολαργού (2 σχολικές χρονιές)
Εκπρόσωπος στο Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου μας
Μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου
Γενική Γραμματέας στο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου Λύκειου Χολαργού (2 σχολικές χρονιές)
Μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΟΠΑΠ 2014-2016
https://www.facebook.com/profile.php?id=100008278805845

natassa     ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΝΑΤΑΣΣΑ
Γεννήθηκα το 1972. Φοίτησα στο Pierce College και στη συνέχεια έζησα για τρία χρόνια στην Γαλλία για να επανέλθω στην Ελλάδα και να αναλάβω το τμήμα πωλήσεων στην επιχείρηση της οικογένειας μου.
Είμαι παντρεμένη με τον Χάρη Κουγιουμτζόπουλο και έχουμε δύο παιδιά, τη Μάρω και τον Ηλία.
Το 1995 μαζί με τον σύζυγό μου εξέδωσα την εβδομαδιαία εφημερίδα «30 ΜΕΡΕΣ»
Το 2008 εξέδωσα την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΠΕΡΙΣΚΟΠΗΣΗ» στην Αγία Παρασκευή.
Σήμερα είμαι ιδιοκτήτρια media shop, με εξειδίκευση στα θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Διετέλεσα πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού (2012-2014), πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του 1ου Λυκείου Χολαργού (2014- 2017), μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Παπάγου-Χολαργού (2015-2016) και από τον Ιούλιο του 2018 είμαι μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

Είμαι συντονίστρια της ομάδας γονέων-μελών του Συλλόγου Εν Δράσει με την οποία συντηρούμε το γονεϊκό blog, https://goneondraseis.blogspot.com/

Πιστεύω ακράδαντα ότι ένα δυνατό και συγκροτημένο γονεϊκό κίνημα με σωστές παρεμβάσεις μπορεί να δημιουργήσει ένα υγιές και σύγχρονο σχολικό περιβάλλον στα δημόσια σχολεία της πόλης μας που θα προετοιμάζει τα παιδιά μας για το μέλλον.
https://www.facebook.com/xamilothorinat/

ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

katsarelis2         ΚΑΤΣΑΡΕΛΗΣ Τριαντάφυλλος (Δημήτρης)

 Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, D.S. GrenobleINP, MBA ΕΜΠ-ΟΠΑ
Πιστοποιημένος Project Manager IPMA
Σύμβουλος Αριστείας Έργων και Οργανισμών
Επιθεωρητής Συστημάτων ISO9001 (για την Ποιότητα) και ISO37001(κατά της Δωροδοκίας)
Επιστημονικός Συνεργάτης Σχολής Πολιτικών Μηχανικών ΕΜΠ
Εξωτερικός Συνεργάτης e-learningΕθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Μελετητής μεγάλων κατασκευαστικών έργων
Ιδρυτικό μέλος Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Χολαργού
Επί σειρά ετών μέλος της Διοίκησης του Αθλητικού Δημοτικού Οργανισμού Χολαργού
Ιδρυτικό μέλος και Υπεύθυνος Συστημάτων Ποιότητας και Περιβάλλοντος του Συλλόγου «Εν Δράσει»
https://www.facebook.com/triantafyllos.katsarelis

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s