Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απρεπή συμπεριφορά του Δημάρχου με την επιστολή απάντηση που έστειλε στους γονείς των μαθητών των σχολείων κατηγορώντας τους για μικροπολιτική όταν διεκδικούν καλύτερα σχολεία για τα παιδιά τους και χρησιμοποιώντας ψευδείς πληροφορίες για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Ο Δήμαρχος δεν μπορεί να παραπληροφορεί με τέτοιο τρόπο τις κοινωνικές oμάδες.

Δεν μπορεί να ισχυρίζεται ψευδώς ότι δεν επιτρέπει ο νόμος αναμόρφωση προϋπολογισμού και ότι δεν μπορεί να προκηρύξει νέα έργα για τα σχολεία.

Δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι τα λεφτά μπήκαν «στον κοινό κορβανά» αφού ήδη τα χρέωσε σε έλα έργα.

Δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι τα 800.000 ευρώ που χρεώθηκαν στην αγορά οικοπέδου προορίζονται για σχολείο, αφού καμία τέτοια σκέψη δεν έχει εκφράσει, αν και ρωτήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο και δεν έδωσε καμία τέτοιου είδους απάντηση.

Δεν μπορεί να ισχυρίζεται ότι τα συνεργεία του δήμου έχουν πρώτη προτεραιότητα στα σχολεία, αφού έχει στα χέρια του δεκάδες έγγραφα από κλήσεις των εκπαιδευτικών για τις ανάγκες των σχολείων που χρονίζουν.

Δεν μπορεί να διαδίδει ψευδώς ότι το 2012 αναγράφηκαν 0 ευρώ στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου για σχολεία ενώ στην πραγματικότητα εγγράφηκαν 1.193.000.

Δεν μπορεί να επικαλείται τα 681.000 της Περιφέρειας Αττικής ενώ τα έχει καθυστερήσει εδώ και ένα χρόνο και μπαίνουμε στο δεύτερο καλοκαίρι χωρίς καμία προκήρυξη, όταν έχει χάσει ήδη και τη χρηματοδότηση από τα 50.000.000 της «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.» που έβγαλε πρόσκληση για συντήρηση σχολείων και όλο το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ  ύψους 1.051.000 που το είχε εξασφαλίσει ο δήμος και επί των ημερών του απεντάχθηκαν.

Η αλήθεια είναι ότι εύλογα και απολύτως δικαιολογημένα οι γονείς διαμαρτυρήθηκαν  για την κατάφορη αδικία εις βάρος των σχολείων και των παιδιών τους

Ο Δήμαρχος θα έπρεπε να ζητήσει συγνώμη για τις αστοχίες του, την αποτυχία του και τις επιλογές του στην σχολική κοινότητα και να εντάξει τουλάχιστον μέρος των 5,5 εκατομυρίων της απαλοτρίώσης για τα σχολεία του δήμου μας και βέβαια άμεσα να προκηρύξει διαγωνισμό για νέες εργασίες 220.000 που εντέχνως και στα κρυφά προσπάθησε να διοχετεύσει αλλού.

Ο Δήμαρχος πρέπει επιτέλους ότι πρέπει να απαντάει με σεβασμό στους γονείς τον εξέλεξαν και πάνω από όλα να κοιτάει με σεβασμό την νεολαία μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s