Επειδή ο κ. Ζήκας σε στενή συνεργασία με τον Αποστολόπουλο έχουν στήσει μια βιομηχανία εικονικών εντυπώσεων προς την παράταξη 8 Προτάσεις και κάθε φορά που η παράταξη αναδεικνύει στο Δ.Σ. ένα μεγάλο θέμα όπως το χρέος των 9,5 εκατομμυρίων ευρώ που φόρτωσε η δημοτική αρχή στους λογαριασμούς της ΔΕΗ των κατοίκων χωρίς να το γνωρίζουν ή την έλλειψη καθαριστριών στα σχολεία ή τη γενοκτονία των δέντρων ή τη μη τήρηση πρακτικών από τις Επιτροπές του Δήμου (βαρύ πειθαρχικό αδίκημα που μπορεί να οδηγήσει και στην παύση του προέδρου), ο κ. Ζήκας βγαίνει και συκοφαντεί ή αφήνει υπονοούμενα με δήθεν ερωτήσεις για πρόσωπα- εκπροσώπους των 8 Προτάσεων…. 

για όποιον ενδιαφέρεται να εξετάσει σε βάθος την υπόθεση αναρτήσαμε το παρακάτω υλικό που δείχνει καταφανώς πως η δημοτική αρχή απόλυτα συντονισμένη με τον κ. Ζήκα που λειτουργεί ως αντιπολίτευση της αντιπολίτευσης και κυματοθράυστης της λαϊκής αγανάκτισης κατασκευάζουν από κοινού όχι κατηγορίες γιατί φοβόνται τα ποινικά αλλά απλά ερωτήματα δήθεν ότι δεν γνωρίζουν:

Κατ΄αρχήν διευκρινίσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο δημοσίως ότι δεν απαντάμε διότι υπάρχουν φλέγοντα θέματα που απασχολούν τους δημότες οι οποίοι ενδιαφέρονται δευτερευόντως για την προσωπική επιχειρηματική ζωή των εκπροσώπων τους όταν αυτοί δεν κατείχαν δημόσια αξιώματα. Πολύ δε περισσότερο όταν στο Δημοτικό Συμβούλιο συζητιούνται θέματα που καίνε. Με λίγα λόγια «δεν τσιμπάμε» και δεν θα στρέψουμε την συζήτηση επί ώρες σε άσχετα θέματα που αφορούν υπαινιγμούς και όχι κατηγορίες.

Αναρτούμε λοιπόν εδώ όλα τα στοιχεία για όποιον πολίτη ενδιαφέρεται να ψάξει την υπόθεση και το ποιόν των εκπροσώπων της παράταξης 8 Προτάσεις.

Ο κ. Ζήκας στη αρχή άρχισε να κατηγορεί τον κ. Κουγιουμτζόπουλο ότι είναι συνεργάτης της Χρυσής Αυγής επειδή κάπου στο διαδίκτυο βρήκε ένα αρχείο ενός συλλόγου (χωρίς επίσημη διεύθυνση) του όποιου ο κ. Κουγιουμτζόπουλος ήταν μέλος και στο οποίο «αρχείο» ο σύλλογος δήλωνε ότι είναι ακομμάτιστος, ότι προφανώς έχει μέλη από όλες τις πολιτικές δυνάμεις, ότι δεν γνωρίζει ούτε ενδιαφέρεται για το τι πιστεύουν τα μέλη του και ενδεχομένως να είναι και μέλη της Χρυσής Αυγής. Ετσι βγήκε το συμπέρασμα ότι ο κ. Κουγιουμτζόπουλος είναι συνεργάτης της Χρυσής Αυγής. Ηταν η προεκλογική περίοδος και στην συνέχεια η εποχή που οι 8 Προτάσεις ανέδειξαν το θέμα με τα 9,5 εκατομμύρια ευρώ χρέος που φόρτωσε ο κ. Αποστολόπουλος στους κατοίκους του δήμου. Η παράταξη 8 Προτάσεις κατέθεσε σειρά ερωτήσεων που ποτέ δεν πήρε απάντηση. Τότε ήταν που ο κ. Ζήκας ανέλαβε την πρώτη εργολαβία δολοφονίας προσώπων.  

Επειδή όμως η συκοφαντία αυτή που επαναλαμβανόταν για καιρό προκάλεσε μόνο το γέλιο της κοινωνίας καθώς ο κ. Κουγιουμτζόπουλος είναι γνωστός για την αντιφασιστική πολυετή του δράση και ήταν ο μόνος που καταδίκασε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση από το 2012 όταν όλοι οι υπόλοιποι έκαναν ότι δεν ήξεραν, ο κ. Ζήκας ανακάλυψε μια άλλη υπόθεση που είχε αναδείξει και ο κ. Αποστόλοπουλος από το 2015 εναντίον αυτήν την φορά της κας Χαμηλοθώρη που βέβαια το 2015 δεν ήταν δημοτική σύμβουλος.

Σε ερώτηση που έβαλε στο ΔΣ ο κ. Ζήκας, ο κ. Αποστόλουλος φάνηκε απολύτως έτοιμος, είχε τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης μπροστά του και προδώθηκε καθώς όπως φάνηκε βρισκόταν σε απόλυτη συνενόηση με τον Ζήκα.

Το ιστορικό

Η εταιρεία της κας Χαμηλοθώρη είχε συνάψει σύμβαση με τον Σύνδεσμο Προστασίας του Υμηττού της οποίας πρόεδρος ήταν ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Βαλασόπουλος για υπηρεσίες επικοινωνίας καθώς όπως αναφερόταν στην προκήρυξη του διαγωνισμού αναζητούσε εταιρεία επικοινωνίας με εμπειρία στην δημοσιογραφία και στην επικοινωνία, με γνώσεις για τον Υμηττό και τις εθελοντικές ομάδες και με δυνατότητα δημιουργίας ψηφιακού υλικού. 

Ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού είχε δηλώσει τότε στον ΣΠΑΥ ότι μπορεί η σύμβαση να ήταν απολύτως νόμιμη, αλλά δεν είναι ηθικό να συνάψει σύμβαση με εταιρεία συζύγου υποψήφιου δημάρχου δήμου που είναι μέλος του ΣΠΑΥ. Δηλαδή δεν ήταν σωστό να συνάψει σύμβαση με σύζυγο πολτικού του αντιπάλου. Οι σύζυγοι των πολιτικών του αντιπάλων πρέπει να κλείσουν τις επιχειρήσεις τους και να μην δουλεύουν σύμφωνα με τον κ. Αποστολόπουλο. Ειδικά η κα Χαμηλοθώρη που ασχολείτο με την επικοινωνία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Αφού η αιτιάσεις του κ. Αποστολόπουλου απορρίφθηκαν από το ΔΣ του ΣΠΑΥ και το νομικό του τμήμα ο κ. Αποστολόπουλος επανήλθε και ζητούσε τα παραδοτέα της σύμβασης, εκτιμώντας ότι η εταιρεία της κας Χαμηλοθώρη δεν είχε κάνει καλή δουλειά. Και ειδικά ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε φτιάξει τα video παρουσίασης των εθελοντικών ομάδων και της ΔΑΠΑΧΟ όπως ήταν η συμβατική της υποχρεώησ.

Αφού του παραδόθηκε η παρακάτω επιστολή που δημοσιεύουμε, ο κ. Αποστολόπουλος αναγκάστηκε σε παραίτηση από το ΔΣ του ΣΠΑΥ καθώς το κλίμα μεταξύ των συναδέλφων του Δημάρχων ήταν πολύ βαρύ γι αυτόν, αφού δεν ψήφισε ούτε τον προϋπολογισμό για δενδροφυτεύσεις και πυροπροστασία του Υμηττού και αντί να ενδιαφέρεται για την προστασία του Υμηττού, ενδιαφερόταν μόνο για την δίωξη των πολιτικών του αντιπάλων. 

Το θέμα βέβαια ξεχάστηκε μέχρι που το ανέσυρε ο κ. Ζήκας με την αστεία αιτιολογία ότι κάποιος εθελοντής που ρώτησε δεν είχε δει το video για τους εθελοντές του Χολαργού, άρα δεν υπήρχε.

Η επιστολή απάντηση του κ. Προέδρου του ΣΠΑΥ προς τον κ. Αποστολόπουλο που απαντάει στα ίδια ερωτήματα που θέτει σήμερα και ο κ. Ζήκας.

Σημειώνουμε ότι ενώ ο κ. Αποστολόπουλος δήλωσε ότι δεν πήρε ποτέ τέτοια επιστολή στη συνέχεια όμως άρχισε να αναφέρεται σε στοιχεία της επιστολής και προδώθηκε.

Ηλιούπολη  24ης Μαρτίου 2017

Προς τον Δήμαρχο Δήμου Παπάγου Χολαργού

κ. Ηλία Αποστολόπουλο

Αγαπητέ κύριε Δήμαρχε,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο ΣΠΑΥ έχει συνάψει δύο συμβάσεις  με την εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ με έδρα την ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Η πρώτη συνάφθηκε στις 30 Ιουλίου 2015 για την προσφορά υπηρεσιών «Δημόσιας ενημέρωσης και διάδοσης δράσης και αποτελεσμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων του Σ.Π.Α.Υ.» 

Η δεύτερη συνάφθηκε στις 22 Απριλίου 2016 για την προσφορά υπηρεσιών «Καταγραφής Ανάδειξης και Παρουσίασης των Εθελοντικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στον Υμηττό» και λήγει στις 30 Απριλίου του 2017. 

Κατά την διάρκεια και της πρώτης και της δεύτερης σύμβασης η εταιρεία παρέχει στον ΣΠΑΥ εκτός από το απαραίτητο υλικό και ένα πολυπληθές ανθρώπινο δυναμικό από δημοσιογράφους, μελετητές, φωτογράφους, επεξεργαστές εικόνας και ήχου, όπως και τον απαραίτητο εξοπλισμό που της ζητήσαμε σε κάθε περίπτωση πέραν της συμβατικής της υποχρέωσης.

Αξιοσημείωτη είναι η υποστήριξη που είχαμε από την εταιρεία στην περίοδο αμέσως μετά την πυρκαγιά του καλοκαιριού του 2015 όπου μας παραδόθηκε συμπληρωματικό ενημερωτικό υλικό που προοριζότανε για τις εθελοντικές ομάδες και τους κατοίκους των δήμων που συνορεύουν με τον Υμηττό.

Κατά την διάρκεια της πρώτης Σύμβασης η εταιρεία μας παρέδωσε:

  1. Εντυπο Οδηγό ενεργειών πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών. 
  2. Οπτικοακουστικό Υλικό για σεμινάρια με θέμα ενέργειες πρόληψης και αντιμετώπισης των πυρκαγιών.
  3. Εντυπο υλικό για την στρατηγική ανάπτυξης του Υμηττού
  4. Οδηγίες προς τους πολίτες για την σωστή αναδάσωση.
  5. Πλήρη κατάλογο (ύστερα από έρευνα και καταγραφή) διευθύνσεων και στοιχείων επαφής με όλα τα τοπικά ΜΜΕ όλων των όμορων προς τον Υμηττό Δήμων. (Σημειώνω εδώ ότι η εταιρεία ανέλαβε και διεκπεραίωσε και όλη την επικοινωνία με τα ΜΜΕ).
  6. Οπτικο-ακουστικό υλικό video κλπ παρουσίασης των δράσεων του ΣΠΑΥ ιδιαίτερα μετά την πυρκαγιά
  7. Οπτικο ακουστικό υλικό παρουσίασης των εθελοντικών ομάδων του Υμηττού
  8. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης ενημέρωνε και συντηρούσε τις ιστοσελίδες μας στο διαδίκτυο και στα Social Media του ΣΠΑΥ με εντυπωσιακά αποτελέσματα, ενδεικτικά να σας αναφέρω ότι παρέλαβε την σελίδα με 223 φίλους και σήμερα έχει φτάσει στους 1.948.
  9. Επίσης ανέλαβε και διεκπεραίωσε την καμπάνια ενημέρωσης για τις αναδασώσεις με την δημιουργία video, ηχητικών μηνυμάτων, αφίσας και δελτίων τύπου. 
  10. Καθ’ ‘ολη την διάρκεια της σύμβασης η εταιρεία ενημέρωνε τον ΣΠΑΥ για τις Ευρωπαϊκές Πρωτοβουλίες που αφορούσαν χρηματοδοτήσεις προγραμμάτων Ορεινών όγκων και συνέταξε και πρόταση χρηματοδότησης για το Interreg med. 

Ως προς τα σεμινάρια κατά τη διάρκεια της σύμβασης και λόγω της συνεχούς ενημέρωσης που απαιτούσαν οι ιδιαίτερες συνθήκες της πυρκαγιάς (έκτακτη και αιφνίδια ανάγκη από φυσική καταστροφή) κρίθηκε αναγκαίο αντί αυτών να συνάψουμε σύμβαση με τον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου 94FM και να ξεκινήσουμε άμεση εβδομαδιαία ενημέρωση για τις δράσεις του ΣΠΑΥ με έμφαση στις ενέργειες αναδάσωσης και την προβολή των εθελοντικών ομάδων.

Ετσι κρίναμε ότι θα είχαμε πιο πλατιά άμεση και μαζική ενημέρωση των πολιτών πέραν των συλλόγων ΚΑΠΗ κλπ και το σεμιναριακό υλικό που δημιουργήθηκε διαχύθηκε και στους απλούς πολίτες. 

Σημειώστε ότι τα ενημερωτικά video που αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο και για τη παρουσίαση των εθελοντικών ομάδων και για την μελέτη αναδάσωσης και για τις οδηγίες πρόληψης της πυρκαγιάς ξεπερνούν τις 3.000 θεάσεις πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ορθώς προκρίναμε αυτήν την μέθοδο ενημέρωσης από τα σεμινάρια που δεν θα μπορούσαν να ξεπεράσουν τα 500 άτομα συνολικά με ένα πολλαπλάσιο κόστος. 

Η εταιρεία ανέλαβε συμπληρωματικά την δημιουργία, επιμέλεια και οργάνωση της εκπομπής κάθε Παρασκευή, χωρίς επιπλέον κόστος και την δημιουργία όχι μόνο ηχητικού αλλά και οπτικού υλικού το οποίο αναρτούσε στο διαδίκτυο. 

Η εκπομπές μεταδίδονται και από το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό της Ηλιούπολης κάθε Πέμπτη ενώ παρέχονται και αναμεταδίδονται και από τις ιστοσελίδες των εθελοντικών ομάδων ή των υπευθύνων τους όπως την ΔΑΠΑΧΟ που δραστηριοποιείται στα όρια του Δήμου σας. 

Στις 22 Απριλίου του 2016 συνάφθηκε η δεύτερη ετήσια σύμβαση. Σύμφωνα με τις προσφερόμενες υπηρεσίες, το παραγόμενο υλικό και το προσωπικό που διέθετε στον ΣΠΑΥ η εταιρεία κρίθηκε ότι το ποσό των 12.032 ευρώ πλέον ΦΠΑ ετησίως, δεν είναι επαρκές. 

Ετσι συνάφθηκε νέα σύμβαση 20.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ που περιελάμβανε όλες τις παραπάνω προαναφερόμενες υπηρεσίες συν μια έρευνα για όλες τις μελέτες που έχουν γίνει σήμερα για τον Υμηττό και την στρατηγική ανάπτυξης που ακολουθείτε διαχρονικά για όλες τις διοικήσεις.

Τα αποτελέσματα της έρευνας μαζί με οτπικοακουστικό υλικό παρουσίασης παρουσιάστηκαν στην Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΠΑΥ και μεταδόθηκαν και από τη ραδιοφωνική εκπομπή του ΣΠΑΥ.

Επίσης συντάχθηκε από την εταιρεία, πλήρης παρουσίαση της στρατηγικής ανάπτυξης του Υμηττού η οποία κατατέθηκε στην Περιφέρεια Αττικής με πολύ καλά αποτελέσματα αφού υπήρξε δέσμευση χρηματοδότησης η οποία εγγράφηκε και στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Αττικής, ύψους 300.000 ευρώ.

Τα παραδοτέα της εταιρείας (Παρουσίαση Στρατηγικής, Ερευνα και συγκέντρωση και συνοπτική περιγραφή μελετών) παραδόθηκαν και στο Υπουργείο Περιβάλλοντος. 

Να σας ενημερώσω ότι για τις εκπομπές και για τις ιστοσελίδες του ΣΠΑΥ δημιουργήθηκε οπτικοακουστικό υλικό παρουσίασης όλων των εθελοντικών ομάδων (δυο για την ΔΑΠΑΧΟ που δραστηριοποιείται στην περιοχή σας) πλην Κορωπίου που εκκρεμεί καθώς η διάρκεια της σύμβασης δεν έχει λήξει ακόμη. 

Οπως αναφέρετε στην επιστολή σας πράγματι αποδέχθηκα τις παρατηρήσεις σας στην συνεδρίαση της 14ης Φεβρουαρίου 2016 και ευλόγως δεσμεύτηκα ότι θα διακοπεί αμέσως κάθε σύμβαση με την εταιρεία εφόσον υπάρχει κάποιο μεμπτό σημείο ή στοιχείο παραβίασης της χρηστής διοίκησης ή του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Συμβουλευόμενος όμως την νομική μου υπηρεσία διαπιστώσαμε ότι για να διακοπεί μία σύμβαση, θα πρέπει να συντρέχει σοβαρός λόγος. Στην εν λόγω περίπτωση όχι μόνο δεν συντρέχει σοβαρός λόγος διακοπής, αλλά κρίνουμε ότι η συνεργασία μας με τη εταιρεία “ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ” είναι άψογη και η εταιρεία στάθηκε πρόθυμη και διεκπεραίωσε οποιαδήποτε συμπληρωματική υπηρεσία της ζητήσαμε σε κάθε στιγμή και ιδιαίτερα στη δύσκολη περίοδο μετά την πυρκαγιά. Η εταιρεία, μας παρέδωσε σε κάθε περίπτωση ιδιαιτέρως  υψηλής ποιότητας υλικό. 

Το γεγονός ότι η κα Αναστασία Χαμηλοθώρη, είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας και ο σύζυγός της είναι υποψήφιος δήμαρχος στον δήμο Παπάγου Χολαργού, δεν αποτελεί κανένα νομικό κώλυμα και λόγο διακοπής της σύμβασης, εφόσον ο κ. Κουγιουμτζόπουλος δεν είναι μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ και δεν επηρεάζει ούτε στο ελάχιστο τις αποφάσεις του. 

Επιπλέον όπως θα διαπιστώσετε από την προκήρυξη του διαγωνισμού που εκδώσαμε, πέραν της τυπικής εμπειρίας Υπηρεσιών επικοινωνίας που απαιτούσαμε, ζητούσαμε μια εταιρεία που να έχει εμπειρία και σε έντυπα και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης, να έχει την εμπειρία δημιουργίας ψηφιακού υλικού και επιπλέον να διαθέτει εμπειρία καταγραφής και του Υμηττού. Ιδιαίτερα αυτή η απαίτηση, αποδείχθηκε απολύτως χρήσιμη καθώς η εταιρεία μας παρείχε συμπληρωματικό παλιότερο φωτογραφικό και video υλικό του Υμηττού καθώς και μελέτες πανεπιστημίων που δεν είχαμε στο αρχείο μας. 

Επίσης η παρουσία της εταιρείας με διάφορα πρόσωπα – συνεργάτες της, ήταν σχεδόν καθημερινή και διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή σε όλες τις δράσεις του ΣΠΑΥ ακόμη και Κυριακές και βραδινές ώρες (π.χ. κατά τη διάρκεια των χιονοπτώσεων όλη τη νύχτα).

Οπως καταλαβαίνετε η άψογη συμπεριφορά της εταιρείας και η παράδοση υψηλής ποιότητας υλικού πέραν των συμβατικών της υποχρεώσεων ενέχει τον κίνδυνο να εγείρει απαιτήσεις από την εταιρεία με οικονομική ζημία για το ΣΠΑΥ.

Ομως βασικός στόχος της διοίκησης του ΣΠΑΥ είναι η ευαισθητοποίηση και η ενεργοποίηση των πολιτών και η ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων. Με αυτό το στόχο η συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία κρίνεται επωφελής και απαραίτητη καθώς για πρώτη φορά είχαμε ανάλογα επικοινωνιακά αποτελέσματα. 

Για πρώτη φορά δημιουργήθηκε ένα τόσο πλούσιο υλικό παρουσίασης των εθελοντικών ομάδων.

Για πρώτη φορά έχουμε συγκεντρωμένο οπτικοακουστικό υλικό παρουσίασης των στρατηγικών και των μελετών του ΣΠΑΥ προς τις δημόσιες αρχές.

Για πρώτη φορά έχουμε τέτοια ανταπόκριση του κινήματος των πολιτών με αποδεδειγμένα νούμερα υπέρ της ευαισθητοποίησης του Υμηττού.

Για πρώτη φορά είχαμε τέτοια επικοινωνία και δημοσιότητα για τις δραστηριότητες του ΣΠΑΥ στα τοπικά ΜΜΕ.

Για πρώτη φορά διαθέτουμε τέτοιο όγκο και πληρότητα σεμιναριακού υλικού σε έντυπη μορφή, σε μορφή παρουσιάσεων και σε video προς πάσα χρήση. 

Οπως καταλαβαίνετε ο τεράστιος όγκος υλικού που έχει δημιουργήσει η εταιρεία, είναι δύσκολο να συγκεντρωθεί από τις ολιγομελείς υπηρεσίες μας προκειμένου να σας παραδοθεί σε μια περίοδο μάλιστα σύνταξης του διοικητικού απολογισμού (αν και το μεγαλύτερο μέρος της υπάρχει στο διαδίκτυο).

Σας ενημερώνω ότι έχω δώσει εντολή στις υπηρεσίες του ΣΠΑΥ συγκέντρωσης όλου του υλικού και με την λήξη της δύσκολης αυτής περιόδου θα σας παραδοθεί αρκεί να επωμιστείτε τα έξοδα μιας αποθηκευτικής συσκευής αρκετών εκατοντάδων Gigabite προκειμένου να μεταφερθεί όλο αυτό το υλικό. 

Επίσης να σας θυμίσω ότι όλο αυτό το υλικό είναι ιδιοκτησίας του ΣΠΑΥ και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά ουδένα τρόπο ευρύτερα χωρίς ειδική άδεια. 

Απόσπασμα πρακτικών 2η ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2017 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΠΑΥ

Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2017, ΩΡΑ: 18:00΄ (Τόπος: αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτ.Συμ/λίου ΔΗΜΟΥ ΠΑΙΑΝΙΑΣ)

ΣΕΛΙΔΑ 5

Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Και ένα τελευταίο, κύριε Πρόεδρε, που δεν είμαι σίγουρος, πιστεύω θα το γνωρίζετε αλλά το βάζω πιο πολύ σαν προβληματισμό. Νομίζω ότι όλοι μας που συμμετέχουμε στον ΣΠΑΥ όπως είπα ισότιμα και ισόνομα, δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να γίνονται κάποια πράγματα τα οποία ενδεχομένως μας επηρεάζουν, μας στενοχωρούν, νιώθουμε λίγο μια αδικία. Και τι εννοώ αδικία; Πιστεύω ότι αν εγώ ήμουν Πρόεδρος, δεν θα σας άρεσε να κάνω κάποια ανάθεση στη σύζυγο του κ.Κοκοτίνη (υποψήφιος δήμαρχος στην Ηλιούπολη) για παράδειγμα ή στη σύζυγο του κ.Πανά (υποψήφιος δήμαρχος 3Β) άμα ήταν Πρόεδρος ο Δήμαρχος της Βούλας.
Θα ήθελα λίγο να το προσέξουμε το θέμα αυτό. Είναι λίγο λεπτό, είναι ένα θέμα το οποίο νομίζω μας ξεπερνάει όλους και πιστεύω ότι συμπτωματικά έχει γίνει και τυχαία, αλλά νομίζω ότι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι είμαστε υποψήφιοι Δήμαρχοι, δεν μπορούμε να κάνουμε συμβάσεις με τους Δήμους μας μέχρι 5.000,00€, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Άρα, αφού δεν μπορούμε να κάνουμε με τους Δήμους μας, θεωρώ ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και με τον ΣΠΑΥ συμβάσεις.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Παρακαλώ, μπορείτε να είστε πιο συγκεκριμένος; Δεν το ξέρω το θέμα.
Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νομίζω είμαι ξεκάθαρος. Δεν καταλαβαίνετε που αναφέρομαι;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ναι.
Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αναφέρομαι στη σύζυγο του κ.Κουγιουμτζόπουλου, η οποία έχει συμβάσεις με τον ΣΠΑΥ. Ο κ.Κουγιουμτζόπουλος είναι υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού. Αν δεν το γνωρίζετε ….
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κύριε Δήμαρχε, καλά κάνετε και το βάζετε αλλά εγώ πρώτη φορά το ακούω. Δεν έχω καμία σύμβαση με την γυναίκα.
Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΣΠΑΥ δεν έχει συμβάσεις;
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ο ΣΠΑΥ με την γυναίκα του κ.Κουγιουμτζόπουλου;
Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Βεβαίως, για παροχή υπηρεσιών.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Πώς λέγεται;
Η.ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: Νατάσσα Χαμηλοθώρη, λέγεται. Θα σας στείλω αύριο στο Γραφείο σας τις συμβάσεις τις δύο που έχετε…

Η απάντηση που έδωσε η κα Σιώτου στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις δήθεν ερωήσεις του κ. Ζήκα

Αναρωτιόμαστε αν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά που η παράταξή μας στριμώχνει την δημοτική αρχή ο κ. Ζήκας κάνει μεγάλη ανακάλυψη και πιάνει λαβράκι εναντίον του κ. Κουγιουμτζόπουλου. Να θυμίσουμε ότι το ίδιο θέμα που φέρνει σήμερα ο κ. Ζήκας στο ΔΣ το είχε φέρει το 2016 και ο κ. Αποστολόπουλος όταν πιέζαμε για την καθαριότητα των σχολείων και το είχε βάλει και στον ΣΑΠΥ αλλά δεν ανακάλυψε τίποτα μεμπτό ούτε τίποτα επιλήψιμο. Παρά την τεράστια έρευνα όπως είχε δηλώσει τότε ήταν όλα νόμιμα. Ανάλογες απαντήσεις είχε πάρει και από τον ΣΠΑΥ.

Να θυμίσουμε ότι κατά την διάρκεια της προηγούμενης θητείας 14-19 την ώρα που η παράταξη 8 προτάσεις έκανε σκληρή αντιπολίτευση στον κ. Αποστολόπουλο, ο κ. Ζήκας έβγαλε 5 ανακοινώσεις όλες και όλες σε όλη την πενταετία. Οι 4 αφορούσαν καταγγελία εναντίον του κ. Κουγιουμτζόπουλου και η μία ήταν συγχαρητήρια στον κ. Αποστολόπουλο για την κοινωνική του πολιτική που κατήγγειλαν οι 8 Προτάσεις ως ρουσφετολογική.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ζήκας όλως τυχαίως ανακάλυψε προεκλογικά ότι ο κ. Κουγιουμτζόπουλος ως συνεργάτης του κ. Κανάκη ήταν και συνεργάτης της Χρυσής Αυγής. Να θυμίσουμε ότι όταν η παράταξη 8 Προτάσεις έθετε δημόσια ερωτήματα για το σκάνδαλο του οδοφωτισμού όπου η δημοτική αρχή χρέωσε με 9,5 εκατομμύρια ευρώ ένα έργο 2 εκατομμυρίων ευρώ τους δημότες, πάλι ο κ. Ζήκας βγήκε και θυμήθηκε την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. 

Όταν όμως η παράταξη 8 Προτάσεις καλούσε και ξανακαλούσε τα μέλη της παράταξης Αποστολόπουλου το 2014 να καταδικάσουν την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση ο κ. Ζήκας ποιούσε την νήσσαν. 

Τώρα που η παράταξη 8 Προτάσεις έχει σηκώσει το θέμα των δέντρων που ανησυχεί πολύ μια σοβαρή μερίδα πολιτών και αμφιβάλει για την ορθότητα της πολιτικής που ακολουθεί η δημοτική αρχή και πάλι εμφανίζεται ο κ. Ζήκας ως ειδικός φρουρός να στρέψει την προσοχή αλλού και μάλιστα σε μια υπόθεση που έχει ερευνηθεί ενδελεχώς και είναι απόλυτα νόμιμη.

Ισως όλα αυτά είναι τυχαία και αυθόρμητα. Αν όμως δεν είναι και αν κάποιος έχει βάλει τον κ. Ζήκα να του ξεπληρώσει γραμμάτια, η παράταξη 8 Προτάσεις δηλώνει τα εξής:

Δεν ασχολούμαστε με τα κοινά του δήμου μας για να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας, αλλά για να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των συνδημοτών μας σύμφωνα με τον όρκο μας.

Δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από το να διεκδικούμε δυναμικά την εφαρμογή ορθών πολιτικών για τον δήμο μας όσες φήμες, υπονοούμενα, δήθεν υποθέσεις και αν βγάλετε. 

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με απαντήσεις σε δήθεν κατηγορίες αλλά θα συνεχίσουμε με συνέπεια και συνέχεια να ασκούμε σκληρή κριτική στα λάθη και να φέρνουμε προτάσεις για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας.

Εμας, μας απασχολούν τα προβλήματα του δήμου μας και οι αντίπαλες πολιτικές αντιλήψεις. Το έχουμε τονίσει, ότι δεν ασχολούμαστε με πρόσωπα και προσωπικές υποθέσεις. 

Απόσπασμα πρακτικών συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου του δήμου Παπάγου Χολαργού 26/4/2017

ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ θα ήθελα να ενημερώσω το Σώμα –γιατί νομίζω ότι πρέπει να το ξέρει– ότι ο κύριος Αποστολόπουλος απαίτησε από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΠΑΥ, και από τον Πρόεδρο, να διακόψει τη συνεργασία που είχε η εταιρεία της γυναίκας μου με τον ΣΠΑΥ, καθώς όπως είπε είμαι υποψήφιος Δήμαρχος. Και αυτό είναι ένας λόγος που επικαλέστηκε για τον οποίο έπρεπε να διακόψει ο ΣΠΑΥ τη σύμβαση που τρέχει αυτή τη στιγμή με την εταιρεία της γυναίκας μου. Είπε δηλαδή με λίγα λόγια ότι δεν μπορεί η σύζυγος ενός πολιτικού του αντιπάλου, δεν είναι επιτρεπτό να έχει σύμβαση με τον Σύνδεσμο Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού.
Βέβαια το ποιόν ενός ανδρός που προβαίνει σε τέτοιες πράξεις επιδιώκοντας ας πούμε την οικονομική ή την οικογενειακή εξόντωση των πολιτικών του αντιπάλων δεν μας αφορά, αφορά τους φίλους του, τη μάνα του που τον ανέθρεψε, δεν με ενδιαφέρει. Ούτε βέβαια σαφώς, για να σας ενημερώσω, είχε καμία επίπτωση σε μένα. Ο κύριος Αποστολόπουλος πήρε την απάντηση που του άρμοζε από τον Πρόεδρο και από την Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΠΑΥ.
Θέλω να πω όμως ότι οι αντιλήψεις του κυρίου Αποστολόπουλο για την αξιοκρατία, τη
διαχείριση του δημόσιου χρήματος, την ισονομία, την ισοτιμία στην πρόσβαση της εργασίας, έχουν μεγάλο κόστος αυτές οι αντιλήψεις, και για την κοινωνία μας και για την παραγωγικότητα που μπορεί να ’χει ο Δήμος. Όπως ξέρετε, εγώ ουδέποτε ασχολήθηκα με τη νομιμότητα και την εντιμότητα των πράξεών σας, τώρα όμως αποκαλύφθηκε μια τελείως διαφορετική αντίληψη εδώ, η οποία θα έχει-, ήδη δηλαδή έχει αλλάξει και τη δική μας συμπεριφορά. Κατά την άποψή μας ο κύριος Αποστολόπουλος ζει σε έναν άλλον αιώνα, όπου υπήρχε το χαρτί των κοινωνικών φρονημάτων, όπου το κράτος ήταν κομματική ιδιοκτησία, και οι επιδιώξεις του και αυτές ανήκουν σε έναν άλλο αιώνα. Για μας, σας το λέω, θέλω να το πω μόνο δηλαδή στο Διοικητικό Συμβούλιο, οποιοσδήποτε κάτω από αυτές τις αντιλήψεις συνεργάζεται με τον κύριο Αποστολόπουλο είναι ύποπτος διαφθοράς.
Ευχαριστώ.

Απόσπασμα πρακτικών απάντηση του κ. Αποστολόπολου όπου αναφέρει τις συμβάσεις που υποτίθεται ότι ζητάνε το 2021 ο κ. Τράκας και ο κ. Ζήκας δήθεν ότι δεν τις έχουν ενώ ο ίδιος ο κ. Αποστολόπουλος τις έστειλε στον Πρόεδρο τους ΣΠΑΥ αν και αναφέρει ότι οι συμβάσεις είναι νόμιμες

Η. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ:Για τα θέματα τα οποία ανέφερε ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος, βεβαίως πιστεύει ότι θα με τσαντίσει και ότι θα χάσω την ψυχραιμία μου, βεβαίως έχω αποδείξει πολλές φορές ότι παρ’ όλα αυτά, και τις αναφορές που έκανε… Που νομίζω ότι δεν είναι αναφορές οι οποίες αξίζουν να ακούγονται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παπάγου – Χολαργού.
Εγώ θέλω λοιπόν –γιατί δεν ξέρω τι του ’χουν μεταφέρει κιόλας–, θέλω λοιπόν να του αναφέρω ότι θεωρώ ότι κάνουμε έναν έλεγχο, και πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο. Θεωρώ λοιπόν – μήπως δεν το γνωρίζει– ότι ο Δήμος μας είναι μέρος του ΣΠΑΥ, άρα αν θεωρεί ότι είναι πολύ ηθικό και πολύ σωστό και πολύ ωραίο η σύζυγός του να κάνει συμβάσεις με τον ΣΠΑΥ, τότε θα μπορεί να κάνει και με τον Δήμο μας. Εγώ τον προκαλώ λοιπόν να κάνει συμβάσεις η κυρία Χαμηλοθώρη και με τον Δήμο μας.
Αλλά επειδή θα πρέπει ο κόσμος να μάθει τις συμβάσεις που η κυρία Χαμηλοθώρη τις πήρε λόγω της επιρροής τους συζύγου της, πήρε λοιπόν μία σύμβαση 15.000 για δημόσια ενημέρωση και διάδοση δράσης και αποτελεσμάτων στο πλαίσιο της υλοποίησης προγραμμάτων του ΣΠΑΥ, την οποία την πήρε στις 3/7/15, και πήρε και άλλη μία σύμβαση 24.600, για την καταγραφή, ανάδειξη και παρουσίαση των εθελοντικών ομάδων, για την καταγραφή του δυναμικού, για την αποτύπωση του διαθέσιμου εξοπλισμού, για συνεντεύξεις των εθελοντικών ομάδων, για ενημερωτικά σεμινάρια, για εκτίμηση των δυνατοτήτων, για μελέτες παρουσίασης μοντέλων και διάφορα άλλα ζητούμενα ήσσονος σημασίας.
Όταν λοιπόν θέσαμε το θέμα στη συνεδρίαση του ΣΠΑΥ, ο Πρόεδρος ξαφνιάστηκε, λέει: «δεν είναι δυνατόν, κάποιο λάθος έχουμε κάνει –λέει–, θα την ακυρώσουμε τη σύμβαση». Μετά, όταν του στείλαμε γραπτό ερώτημα και του λέμε: «παρακαλώ πολύ, δώστε μας τις δουλειές που έχουν γίνει», μας απάντησε με ένα τρισέλιδο και δεν μας παρέδωσε τίποτα. Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, από όλα αυτά που του ζητήσαμε μέχρι σήμερα, δεν μας έχει παραδώσει τίποτα. Ούτε τα εντάλματα πληρωμής, ούτε τις μελέτες που γίνανε, ούτε ποιο προσωπικό έκανε, ούτε πώς-, ενώ πληρώνεται η κυρία Χαμηλοθώρη, πώς στις συνεντεύξεις εμφανίζεται ο σύζυγός της ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος, με το ραδιόφωνο, δεν μας έχουν παραδώσει απολύτως τίποτα. Θα τα πάρουμε τα στοιχεία. Όπως ζητάτε, κι εσείς ζητάτε στοιχεία. Εσείς ό,τι ζητάτε, το 90%, για να μην πω και το 100%, από εμάς τα παίρνετε μέσα σε μια βδομάδα, άντε δέκα μέρες. Εμείς, ακόμα ο ΣΠΑΥ να μας απαντήσει. Εδώ είμαστε, θα ’χει ουρά το θέμα.
Αλλά αν εσείς θεωρείτε ότι η θέση του ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά στον Δήμο μας δεν είναι ασυμβίβαστη με τα οικονομικά δεδομένα της περιοχής, εγώ πιστεύω ότι κάνετε λάθος. Πρέπει να διαλέξετε, κύριε Κουγιουμτζόπουλε. Ή θα είστε υποψήφιος Δήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος σε αυτό το Συμβούλιο, ή θα είστε δημοσιογράφος και θα μπορείτε να παίρνετε αναθέσεις από όλους. Εγώ δεν είπα ότι δεν είναι νόμιμο. Αλλά βεβαίως δεν είναι… Φανταστείτε να κάνω σύμβαση στη σύζυγο του κυρίου Ρεμούνδου ή στη σύζυγο του κυρίου Ζήκα. Νόμιμο είναι. Είναι ηθικό; Εσείς ο ίδιος μπαίνετε στα site και απειλείτε κόσμο: «μην τυχόν και σε δω, κανένα τιμολόγιο του Δήμου, γιατί από τέτοιες περιπτώσεις έχουμε γεμίσει τελευταία». Θα ’θελα ν’ αναφέρετε ποιες είναι οι περιπτώσεις, έτσι; Γιατί απειλείτε και ανθρώπους που δεν τους ξέρουμε κιόλας, που σας λένε για διάφορα εσωκομματικά που είχατε τότε στις εκλογές και τους απειλείτε και τους λέτε: «όπως ελπίζω να μη σε δω και σε κανένα τιμολόγιο του Δήμου». Λοιπόν, ειλικρινά θεωρώ ότι η ενημέρωση αυτή, χαίρομαι που την έκανε ο κύριος Κουγιουμτζόπουλος, γιατί κάποια στιγμή θα την κάναμε κι εμείς, απλά εμείς δεν θέλαμε να βιαστούμε, θέλαμε να πάρουμε τα στοιχεία, να δούμε στην τελική αυτά τα 24.600 που πρόκειται να πληρωθεί σε έναν χρόνο η κυρία Χαμηλοθώρη, πόσο σοβαρή δουλειά έχει γίνει. Για να κρίνουμε κι εμείς κι αυτό το πράγμα, έτσι; Απʼ ό,τι φαίνεται, δεν μας δώσαν τίποτα. Μόνο μία απάντηση, κάτι αερολογίες του Προέδρου. Θα τα πούμε όμως και στον ΣΠΑΥ αυτά γιατί, όπως είπα, θα έχει ουρά το θέμα.
Βεβαίως για τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν και όλα αυτά τα οποία αναφέρθηκαν, και ιδιαίτερα στην οικογένειά μου, έχουν δοθεί απαντήσεις και δίνονται απαντήσεις καθημερινά. Όποιοι συνεργάζονται με τον Δήμο γνωρίζουν και το ποιόν το δικό μας, και βεβαίως για τη γενικότερη οικογένεια δεν νομίζω ότι θα αναφερθώ πλέον εγώ γι’ αυτό.

ΤΙΓΚΑΣ: Και το τελευταίο. Με αυτή τη λογική σας ότι ψάχνετε… Εγώ δεν το ήξερα το θέμα αυτό και δεν σας κρύβω ότι αιφνιδιάστηκα. Αν είναι έτσι λοιπόν, ν’ αρχίσω κι εγώ να ψάχνω μήπως ωφεληθώ πολιτικά από την κυρία του χ, τον σύζυγο της ψ, να δω τι δουλειά κάνει, τη σύζυγο τη δική σας ενδεχομένως αν εργάζεται και πού εργάζεται, και τι ωφελείται ενδεχομένως από χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ και πόσο αυτές οι χρηματοδοτήσεις σας βοηθάνε πολιτικά κλπ. Εμείς δεν είπαμε ούτε για το γεύμα που κάνατε τα Χριστούγεννα και πού πήγαν τα λεφτά. Κι έρχεστε τώρα και λέτε εσείς ότι ψάχνετε αν η γυναίκα μου, η γυναίκα του, ή ο άντρας της κάνει δουλειά και τι δουλειά; Άρα κι εμείς να ψάξουμε τα ίδια; Είναι ντροπή…

Η. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ Απευθυνόμενος στον κ. Τίγκα: Έτσι; Και λυπάμαι ειλικρινά που, σε μία μικροπολιτική κατάσταση, ξύνεστε, ειλικρινά.
Δεν θα πω κάτι άλλο, θα το κρατήσω για άλλο στάδιο. Προσωπικά για σας θα το κρατήσω σε άλλο στάδιο. Μην τα πούμε όλα σήμερα, κουράσαμε τον κόσμο ήδη. Θα το κρατήσουμε, μπορεί μεθαύριο να ’χουμε και κάτι για σας να βγάλουμε. Θα το δούμε.

Επιχείρηση κατασκευής ψεμάτων Νο 2

Μια και αποτύχανε λοιπόν με την επαγγελματική δίωξη της συζύγου του πολιτικούς τους αντιπάλου θεσμικά, καταστρώθηκε μέρος 2ο όπου αρχίσανε να ψάχνουν την νομιμότητα των συμβάσεων και αν η επιχείρηση της κας Χαμηλοθώρη είχε φτιάξει video που να περιλαμβάνεται μέσα και η Ομάδα Δασοπροστασίας του Χολαργού.  

Και η βιομηχανία κατασκευασμένων ψεμάτων συνεχίζεται.

Ο κ. Ζήκας με νέα επιχείρηση κατασκευής ψεμάτων, προσπαθεί να αποδείξει ότι ουδέποτε η ΔΑΠΑΧΟ συμμετείχε σε video παρουσίασης ενώ ο δήμος μας πληρώνει τη συνδρομή του στο ΣΠΑΥ. 

Στις 22 Μαρτίου του 2021 ο κ. Ζήκας κοινοποεί στο Δημοτικό Συμβούλιο επιστολή που έστειλε στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού (ΔΑΠΑΧΟ) με τις εξής ερωτήσεις και την απάντησή της:

«1.    Μας πληροφορήσετε αν έχετε λάβει γνώση / ενημέρωση, ως Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου μας, των ανωτέρω αναθέσεων / συμβάσεων.

2.    Αν λάβατε γνώση, να μας χορηγήσετε αντίγραφα των επιστολών ενημέρωσής σας ή /και των προσκλήσεων συμμετοχής σας. 

3.    Μας πληροφορήσετε αν συμμετείχατε / συμβάλλατε καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην υλοποίηση των ανωτέρω έργων ή σας παρασχέθηκε η οποιαδήποτε υπηρεσία / εκπαίδευση στο πλαίσιο των ανωτέρω έργων / συμβάσεων.

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου μας (ΔΑΠΑΧΟ) στην με αρ. πρωτ. 264/05.03.2021 απαντητική επιστολή της προς το «Δίκτυο Πολιτών» δήλωσε ότι :

από τον Δεκέμβριο του 2015 έως σήμερα Μάρτιο 2021 ουδεμία γνώση/ενημέρωση των ανωτέρω αναθέσεων /συμβάσεων και ουδεμία συμμετοχή/συμβολή είχε σ’ αυτές».

Λες και η ΔΑΠΑΧΟ λαμβάνει υπόψη της τις συμβάσεις του ΣΠΑΥ. Αλλά εδώ οι εντυπώσεις μετράνε. Ούτε η αλήθεια, ούτε η ουσία. Η ελεγχόμενη – διορισμένη από τον κ. Αποστολόπουλο ΔΑΠΑΧΟ βεβαιώνει ψευδώς ότι δεν συμμετείχε σε κανένα video. Ελα όμως που τα ντοκουμέντα τους διαψεύδουν και εδώ. Στα video που ακολουθούν και ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2020 αναρτημένα στη ιστοσελίδα του ΣΠΑΥ (γιατί άραγε τα κατέβασαν;) στο μεν πρώτο στο σημείο 12 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα παρουσιάζεται και με συνέντευξη η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού, στο δε δεύτερο όλο το video είναι αφιερωμένο στην Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας του Δήμου Παπάγου Χολαργού και στα μονοπάτια που έφτιαξε στον Υμηττό. 

Όπως ακριβώς βεβαιώνει και ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Βαλασόπουλος στον κ. Αποστολόπουλο ότι του παραδόθηκαν και ήταν αναρτημένα στο διαδίκτυο. Ο κ. Αποστολόπουλος βέβαια ποτέ δεν προσκόμισε το σκληρό δίσκο για να πάρει το υλικό και στην συνέχεια έκανε ότι δεν ήξερε τίποτα. Αλλωστε ο στόχος δεν ήταν ούτε η χρηστή διοίκηση, ούτε η αλήθεια. Ο στόχος ήταν η εξόντωση του πολιτικού αντιπάλου.

Αναγκαστήκαμε και τα αναρτήσαμε στην σελίδα των 8Π αφού τα κατέβασαν από τον ΣΠΑΥ